I.Pankratjevas: „Užtenka pažiūrėti į klubus, kuriuose bosniai žaidžia“

„Manau, kad mūsų sirgaliai taip pat ateis ir palaikys rinktinę“, - tikėjimą išreiškė Lietuvos rinktinės treneris Igoris Pankratjevas. Antradienį Kaune jo auklėtiniai susirems su Bosnijos ir Hercegovinos rinktine, kurią Lietuvoje palaikyti ketina per 4 tūkstančius aistruolių.

Akimirkos iš Lietuvos rinktinės treniruotės.<br>M.Patašiaus nuotr.
Akimirkos iš Lietuvos rinktinės treniruotės.<br>M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 14, 2013, 8:06 PM, atnaujinta Feb 21, 2018, 4:25 AM

Bosnių treneris Safetas Sušičius neslėpė, kad jausis kaip namuose, tačiau I.Pankratjevas tikisi, kad lietuviai to neleis.

„Šį kartą komanda – labai stipri, - teigė I.Pankratjevas. - Jie mūsų grupėje rodo gražiausią ir kokybiškiausią futbolą. Užtenka pažiūrėti į žaidėjų pavardes ir klubus, kuriuose jie žaidžia. Daugiau nieko ir nepridursi. Nieko nenustebinsiu pasakęs, kad favoritai – bosniai.“

Csaba Laszlo pakeitęs strategas oficialiai debiutavo praėjusį penktadienį. Tuomet Lietuvos rinktinė 2:0 nugalėjo Latviją.

„Kaip žinia, nuotaikos po praėjusio mačo – geros. Prašiau vaikinų, kad jie tai užmirštų. Ta pergalė – istorija. Reikia žiūrėti į priekį“, - kalbėjo strategas.

Paklaustas, ką Lietuvos rinktinė gali priešpastatyti varžovams, I.Pankratjevas tik nusišypsojo. „Esame stiprūs kaip komanda, - sakė treneris. - Dėl jų žaidėjų – viskas aišku. Juk yra ir tas pats Edinas Džeko. Iš tikrųjų, kiekvienas žaidėjas gali kelti grėsmę.“

Lietuvos rinktinė gali sugriauti bosnių svajonę – Bosnijos ir Hercegovinos rinktinė dar niekada nežaidė pasaulio futbolo čempionate. Bosnius nuo svajonės skiria tik viena – pergalė. Ką I.Pankratjevas pastatys prieš varžovus?

„Dar neapsisprendėme“, - sakė treneris, kuomet žurnalistai pasiteiravo, ar aikštėje bus latviams įvartį įmušęs Fiodoras Černychas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.