Už atimtus taškus iš bosnių graikai lietuviams žada solidžias premijas

50 tūkstančių eurų kiekvienam Lietuvos futbolo rinktinės nariui už lygiąsias arba pergalę prieš Bosniją ir Hercegoviną. Anot bosnių žiniasklaidos, tiek yra pasiryžę sumokėti graikai, jei lietuviams jie pagelbės antradienio vakarą Kauno S.Dariaus ir S.Girėno stadione.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-10-15 16:29, atnaujinta 2018-02-21 03:43

Tiesa, Lietuvos futbolininkai graikų dovanėlių sulauktų tik tuo atveju, jei patys graikai susitvarkytų su Lichtenšteinu ir teigiamo lietuvių rezultato atveju užimtų pirmą vietą grupėje.

G grupėje Graikijos bei Bosnijos ir Hercegovinos rinktinės turi po 22 taškus. Tiesa, dėl geresnio įmuštų ir praleistų įvarčių santykio bosniai yra pirmi ir jau rankoje laiko kelialapį į kitų metų pasaulio čempionatą.

Tuo metu antroje vietoje besirikiuojantys graikai, jei niekas nepasikeis, turėtų žaisti papildomame atrankos etape.

Situaciją bosnių žiniasklaidai komentavo buvęs futbolininkas Darko Ljubojevičius. Per savo karjerą su panašiais pasiūlymais susidūręs bosnis tikino, kad nacionalinei komandai tokie užkulisiniai žaidimai nesutrukdys.

„Graikų metodai – pateisinami. Tačiau net ir tai jiems nepadės. Tegul jie žino, kad Bosnija ir Hercegovina važiuos į pasaulio čempionatą. Mūsų žaidėjų užsidegimas yra labai didelis. Todėl net nekyla dvejonių, kad galime nepatekti į planetos pirmenybes“, – sakė D.Ljubojevičius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.