Alytaus „Dainava“ - LFF taurės ketvirtfinalyje

Trečiadienį pakartotinėse

Taurės turnyro ketvirtfinalyje „Dainavos“ futbolininkai žais su Gargždų „Bangos“ komanda.<br>M.Patašiaus nuotr. iš archyvo
Taurės turnyro ketvirtfinalyje „Dainavos“ futbolininkai žais su Gargždų „Bangos“ komanda.<br>M.Patašiaus nuotr. iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Oct 16, 2013, 11:59 PM, atnaujinta Feb 21, 2018, 2:37 AM

Po du įvarčius nugalėtojams pelnė Lukas Sendžikas (13 ir 24 min.) bei Darius Cibulskas (40 ir 85 min.), po vieną - Kęstutis Balčiūnas (81 min.).

Šeimininkų gretose du sykius pasižymėjo Rimvydas Lipnevičius (71 ir 72 min.), po kartą - Evaldas Kugys (19 min. iš 11 m baudinio) ir Eisvinas Utyra (66 min.).

LFF Drausmės komisijos sprendimu tai buvo pakartotinės šių komandų aštuntfinalio rungtynės, nes po pirmojo susitikimo, kurį 2:1 laimėjo „Dainava“ abi vienuolikės pateikė protestus.

Taurės turnyro ketvirtfinalyje „Dainavos“ futbolininkai žais su Gargždų „Bangos“ komanda.

Kituose ketvirtfinalio mačuose taurės savininkas ir šalies pirmenybių (SMSCredit.lt A lyga) lyderis Vilniaus VMFD „Žalgiris“ susitiks su Pakruojo „Kruojos“ vienuolike, taip šalies futbolo elite rungtyniaujantis „Šiaulių“ klubas dėl kelialapio į pusfinalį kovos su I lygos lyderiu „Klaipėdos Granitu“, o ketvirtąją ketvirtfinalio porą sudarys I lygos Trakų „Trakų“ klubas ir II lygoje Pietų zonoje rungtyniaujantys Vilniaus MRU futbolininkai.

Ketvirtfinalio etapo rungtynės - namuose bei svečiuose - bus žaidžiamos spalio 22-23 ir lapkričio 5-6 dienomis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Lietuva tiesiogiai“: prezidento rinkimai – ko nemato Vilniaus burbulas?