Bosniai Kaune istorinę pergalę šventė išvengdami didesnių incidentų

Bosnių futbolo gerbėjų antplūdis, nežiūrint į pavienius incidentus, Kaune didesnių nemalonumų nesukėlė.

Bosniai po finalinio švilpuko apgadino S.Dariaus ir S.Girėno stadioną, bet Kauno gatvėse didesnių problemų nekėlė.<br>M.Kulbio nuotr.
Bosniai po finalinio švilpuko apgadino S.Dariaus ir S.Girėno stadioną, bet Kauno gatvėse didesnių problemų nekėlė.<br>M.Kulbio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

Oct 16, 2013, 9:45 AM, atnaujinta Feb 21, 2018, 3:24 AM

Pirminiais Policijos departamento duomenimis, S.Dariaus ir S.Girėno stadione, kur vyko Lietuvos ir Bosnijos ir Hercegovinos komandų futbolo rungtynės, bosnių sirgaliai apgadino apie 100 kėdžių, tačiau rimtesnių incidentų išvengta.

Už administracinius teisės pažeidimus septyniems bosnių sirgaliams - už vagystę, policijos pareigūnų neklausymą, transporto priemonės vairavimą išgėrus, išrašyti administracinių teisės pažeidimų protokolai.

Bendrai vertindamas situaciją Policijos departamentas pažymėjo, kad pareigūnai užkirto kelią rimtesniems išpuoliams ar incidentams, todėl į stadioną susirinkę žmonės galėjo mėgautis futbolu draugiškoje ir saugioje aplinkoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.