D.Maradonos pareiškimas Italijoje sukėlė ovacijas

52 metų futbolo legenda Diego Maradona viešėjo Italijoje ir atsakinėjo į žurnalistų klausimus. Kaip ir įprasta, argentiniečio atsakymai buvo originalūs ir šmaikštūs.

D.Maradona Napolio klube praleido 7 metus (1984-1991). „Napoli“ klubą jis laiko vienu reikšmingiausių jo karjeroje.<br>AP nuotr.
D.Maradona Napolio klube praleido 7 metus (1984-1991). „Napoli“ klubą jis laiko vienu reikšmingiausių jo karjeroje.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-10-18 11:33, atnaujinta 2018-02-21 01:39

D.Maradona teigė, kad buvo geresnis už geriausiu visų laikų futbolininku tituluojamą brazilą Pele.

„Rudąjį vyruką nugalėjau žmonių balsavime. Pele pralaimėjo netgi pačioje Brazilijoje! Ayrtonas Senna (legendinis „Formulės 1“ lenktynininkas, žuvęs lenktynėse Italijoje) buvo išrinktas geriausiu visų laikų brazilų sportininku. Pele skirtas FIFA prizas – nieko vertas“, – nusikeikdamas pareiškė D.Maradona.

Kalbėdamas apie šių laikų geriausią futbolininką, D.Maradona sudarė ketvertuką: „Pirmas – L.Messi, antras – C.Ronaldo, trečias – Neymaras, ketvirtas – M.Balotelli“.

Spalvingoje D.Maradonos karjeroje ryški buvo ir juodoji gyvenimo pusė. Bet apie ją buvęs futbolininkas, o dabar – treneris, visada linkęs atvirauti.

„Kažkada maniau, kad galiu padaryti viską. Todėl aš patyriau viską. Aš paliečiau patį dugną – pravirkdžiau motiną, savo dukras, žmoną. Nuvyliau labai daug žmonių. Noriu pasakyti visiems vaikams – nevartokite narkotikų. Tai yra bjaurus įprotis“, – iš savo patirties kitus mokė D.Maradona.

Jis pabrėžė, kad po ketverių mėnesių sueis lygiai 10 metų, kaip jis nebevartoja narkotikų. Po šių žodžių auditorijoje pasigirdo ovacijos.

Pastaruosius dvejus metus dirbęs Dubajuje, D.Maradona grįžo į Argentiną, kur penktos pagal pajėgumą lygos klube užima „dvasinio trenerio“ pareigas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.