Futbolas į Alytų šį sezoną nebegrįš

Alytuje lygiosiomis pasibaigęs Lietuvos ir Italijos jaunių rinktinių susitikimas pareikalavo aukų. Futbolininkai išmirkusią aikštę išdarkė taip, kad vykdyti bet kokias rungtynes šiame stadione šiemet bus neįmanoma, tad pagrindinė miesto komanda „Dainava“ likusias sezono namų rungtynes žais Kaune, įskaitant ir Lietuvos futbolo federacijos (LFF) taurės dvikovą su Gargždų „Banga“.

Futbolininkai išmirkusią aikštę išdarkė taip, kad vykdyti bet kokias rungtynes šiame stadione šiemet bus neįmanoma.
Futbolininkai išmirkusią aikštę išdarkė taip, kad vykdyti bet kokias rungtynes šiame stadione šiemet bus neįmanoma.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 22, 2013, 2:41 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 10:57 PM

Dėl identiškos situacijos – permirkusios aikštės, Marijampolėje pirmadienį Europos jaunių (iki 17 metų) čempionato atrankos turnyro rungtynės buvo atidėtos, o Alytuje tam prieštaravo Lietuvos rinktinės atstovai.

„Su visais buvo sutarta: ir su rungtynių organizatoriais, ir su teisėjais, ir su italais, ir netgi su rungtynių delegatu iš Izraelio, tačiau atidėti rungtynes prieštaravo lietuviai, kuriems „italus lengviau gaudyti baloje“. Neturėjom pasirinkimo, nes buvome pasirašę sutartis. Mums tokia rizika baigėsi labai liūdnai“, - „Žinių radijui“ sakė Alytaus stadiono direktorius Tomas Stupuris.

Visą pirmąjį A lygos čempionato ratą ir antrojo pradžią „Dainava“ neturėjo galimybės nei žaisti, nei treniruotis miesto stadione.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.