G.Martino: „Už vieną klaidą sumokėjome per didelę kainą“

Favorite laikyta „Barcelona“ iš „San Siro“ stadiono parsivežė tik vieną tašką. Čempionų lygos H grupės rungtynėse „Milan“ ir „Barcelona“ sužaidė lygiosiomis 1:1.

G.Martino (kairėje) ir M.Allegri.<br>"Reuters" nuotr.
G.Martino (kairėje) ir M.Allegri.<br>"Reuters" nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 23, 2013, 10:14 AM, atnaujinta Feb 20, 2018, 10:29 PM

Rungtynių pradžioje po Kaka perdavimo aikštės šeimininkus į priekį išvedė Robinho, o įpusėjus kėliniui rezultatą išlygino Lionelis Messi.

„Vaikinai žaidė gerai. Nesuteikėme „Barcelona“ futbolininkams galimybių būti pavojingiems ir stengėmės kontratakuoti. Padarėme tik vieną klaidą gynyboje ir jie mus už ją nubaudė. Rezultatas yra geras, nes vis dar turime 2 taškų pranašumą prieš Glazgo „Celtic“.

Kaka žaidė puikiai. Jis įrodė, kad yra puikus žaidėjas ir labai atsidavęs komandai.

Žaidžiant su „Barcelona“, reikia būti labai akyliems, nes jie gali užpulti iš bet kur“, - po rungtynių sakė „Milan“ treneris Massimiliano Allegri.

„Barcelona“ treneris Gerardo Martino liejo apmaudą dėl klaidos, leidusios „Milan“ pelnyti įvartį.

„Kai pagalvoju apie patekima į kitą etapą, manau, kad rezultatas yra geras. Tačiau pažvelgus į žaidimą, mes nusipelnėme daugiau. Rungtynes pradėjome prastai, todėl praleidome įvartį. Robinho ir Kaka rungtynių pradžioje labai apsunkino mūsų padėtį. Išlyginę rezultatą dar turėjome keturias ar penkias galimybes laimėti mačą.

Tai panaši situacija, kuri mums nutiko savaitgalį, kai nulinėmis lygiosiomis sužaidėme su „Osasuna“. Turėjome galimybių ir bandėme pasiimti tris taškus, tačiau mums nepavyko.

Rezultatas neatspindi komandos pastangų. Mes kontroliavome kamuolį, tuo tarpu „Milan“ retai galėdavo turėdavo galimybę priartėti prie mūsų vartų. Mes padarėme vieną klaidą rungtynių pradžioje ir už ją sumokėjome per didelę kainą“, - sakė G.Martino.

Dabar „Barcelona“ ruošis artėjančiam. „El Clasico“ mačui. Šeštadienį katalonai žais su Madrido „Real“ komanda.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.