Teisėjai 90 minutę atšaukė 11 m baudinį į „Žalgirio“ vartus, „Kruoja“ – įsiutusi

Lietuvos futbole – vėl karštos diskusijos dėl teisėjavimo. Šį kartą dėmesį atkreipė LFF taurės ketvirtfinalyje atšauktas lemtingas 11 metrų baudinys į Vilniaus „Žalgirio“ vartus.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 24, 2013, 9:55 AM, atnaujinta Feb 20, 2018, 9:41 PM

Pirmojoje LFF taurės dvikovoje sostinėje jis galėjo būti lemtingas Pakruojo „Kruojai“, kuri atsiliko 1:2.

Antrojo kėlinio pabaigoje per teisėjo pridėtą laiką „Žalgirio“ gynėjas Luka Peričius krūtine stumtelėjo aktyviai žaidusį Robertą Vėževičių ir teisėjas žalgiriečiui parodė geltoną kortelę bei skyrė 11 metrų baudinį.

Jį ruošėsi smūgiuoti Ričardas Beniušis, bet Vilniaus klubo sirgaliai sukėlė tikrą pasipiktinimo bangą. Link teisėjo besiartinusius aistruolius teko raminti policijai.

Sprendimą skirti 11 m baudinį priėmusį Darių Petrašką konsultacijai pasikvietė šoninis arbitras. Teisėjai diskutavo kelias minutes – jie nusprendė, kad priimtas klaidingas sprendimas ir baudinys yra atšaukiamas.

Toks verdiktas gerokai papiktino visą „Kruojos“ komandą.

Pakruojo ekipos treneris Aidas Dambrauskas po mačo neslėpė pasipiktinimo: „Norėčiau padėkoti savo žaidėjams. Jie įrodė, kad gali kovoti su bet kokiu priešininku. Patį susitikimą šiek tiek sugadino teisėjo sprendimai. Įdomiai atrodo – skiria 11 m baudinį, o po kelių akimirkų... Nežinau, ne man spręsti“, – sakė A.Dambrauskas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.