„Real” prašymas FIFA prezidentui – atsiprašyti C.Ronaldo

Madrido „Real“ klubas kreipėsi į FIFA prezidentą Seppą Blatterį ir paprašė atsiprašyti ekipos žvaigždės Cristiano Ronaldo. S.Blatteris neseniai priešais Oksfordo universiteto auditoriją pasišaipė iš portugalo. Tuomet jis pareiškė, kad C.Ronaldo aikštėje jaučiasi lyg kariuomenės vadas. Be to, FIFA vadovui vėliau užkliuvo ir C.Ronaldo šukuosena.

S.Blatteris pasišaipė iš C.Ronaldo (nuotraukoje).<br>AP archyvo nuotr.
S.Blatteris pasišaipė iš C.Ronaldo (nuotraukoje).<br>AP archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

AP ir lrytas.lt inf.

Oct 29, 2013, 5:36 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 6:15 PM

„Jų požiūris skiriasi, - kalbėdamas apie du pagrindinius pretendentus (Lionelį Messi ir C.Ronaldo) į Auksinį kamuolį kalbėjo S.Blatteris. - Vienas jų daugiau išleidžia šukuosenai nei kitas. Tačiau tai nesvarbu.“

C.Ronaldo kol kas nekalbėjo apie tokius S.Blatterio žodžius, tačiau „Real“ nusprendė imtis veiksmų. FIFA vadovui buvo išsiųstas Florentino Perezo laiškas.

S.Blatteris iš tiesų elgėsi nekorektiškai – jis aiškiai palaikė L.Messi. „Jis – geras vaikinas. Toks, kokio norėtų kiekvienas tėvas ar motina. Todėl jis ir yra toks populiarus. Natūralu, kad jis gauna daug balsų, juk žaidžia nuostabiai ir muša įvarčius“, - kalbėjo S.Blatteris.

„Real“ treneris Carlo Ancelotti vėliau gynė savo auklėtinį.

„Sutinku su F.Perezu. Su C.Ronaldo dar apie tai nekalbėjau. Tačiau manau, kad jis kiekvieną dieną, kiekvienose rungtynėse parodė, kad yra tikras profesionalus žaidėjas ir visus gerbia“, - sakė C.Ancelotti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.