Intriga tęsiasi - „Kruoja“ sutrukdė „Žalgiriui“ užsitikrinti čempionų vardą

Lietuvai dar teks palaukti naujojo A lygos čempiono. Antradienį auksinį šampaną laistyti galėjo Vilniaus „Žalgirio“ futbolininkai, tačiau jie jau antrą kartą iš eilės atsilaužė dantis į Pakruojo „Kruojos“ gynybą. Iš anksčiau atkeltas mačas antradienį Pakruojyje baigėsi 0:0. Mareko Zubo auklėtiniams iki išankstinio triumfo šalies čempionate reikėjo pergalės.

Rungtynių akimirka.<br>A.Kero (zalgiris-vilnius.lt) nuotr.
Rungtynių akimirka.<br>A.Kero (zalgiris-vilnius.lt) nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 29, 2013, 3:34 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 6:18 PM

Ši situacija išlaiko A lygos intrigą. Likus porai turų iki sezono pabaigos čempionų vardą gali iškovoti ir šį sezoną pakilime atsidūręs Klaipėdos „Atlantas“. Pastarasis žengia antras.

„Atlantas“ trečiadienį žais rungtynes su Alytaus „Dainavos“ ekipa. Beje, šios rungtynės klaipėdiečiams turėtų vykti išvykoje, tačiau Alytaus stadiono veja - suniokota, todėl mačas bus žaidžiamas Klaipėdoje. Konstantino Sarsanijos kariaunos be dvikovos su dzūkais lauks dar du mačai – su „Kruoja“ ir Gargždų „Banga“.

„Žalgirio“ A lygoje laukia du mačai – su „Banga“ ir Marijampolės „Sūduva“.

„Kruoja“ dar savaitgalį sumaišė „Žalgirio“ kortas. Tuomet Vilniaus komandos tvirtovėje svečiai iš Pakruojo sužaidė lygiosiomis – 2:2.

„Žalgirio“ ir „Kruojos rungtynėse teisėjas atšaukė 11 m baudinį. Iš pradžių jam pasirodė, kad „Kruojos“ atstovas sužaidė ranka baudos aikštelėje, tačiau pasitaręs su asistentais Saulius Atmanavičius sprendimą atšaukė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.