M.Zubas: „Nelengva komentuoti tokį mačą“

„Nelengva komentuoti tokias rungtynes, ypatingai tokiu metu čempionate“, - po mačo Gargžduose teigė Vilniaus „Žalgirio“ strategas Marekas Zubas. Jo auklėtiniai šeštadienį 1:1 sužaidė su „Bangos“ futbolininkais ir nesugebėjo užsitikrinti A lygos aukso.

M.Zubas teigė, kad galvoti apie mačą Gargžduose nereikia - būtina susikaupti paskutiniam mačui.<br>S.Čirbos (zalgiris-vilnius.lt.) nuotr.
M.Zubas teigė, kad galvoti apie mačą Gargžduose nereikia - būtina susikaupti paskutiniam mačui.<br>S.Čirbos (zalgiris-vilnius.lt.) nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 2, 2013, 11:24 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 3:55 PM

„Žalgiriui“ dabar liko vienintelis mačas – su Marijampolės „Sūduva“.

„Mes tikėjomis, kad rezultatas bus pozityvesnis, tačiau tai – futbolas. Mes žinojome, kad mūsų laukia labai rimtas mačas. Kalbant apie praleistą įvartį, apie raudoną kortelę – nebuvo nusisekusios rungtynės ir Lukos Peričiaus elgesys buvo netinkamas. Jis negalės žaisti kitame mače ir tai problema, nes čempionato pabaigoje kiekvienas žaidėjas yra svarbus“, - zalgiris-vilnius.lt sakė M.Zubas.

„Bangos“ ekipai vadovauja anksčiau su „Žalgiriu“ dirbęs Mindaugas Čepas. Jis teigė, kad žalgiriečiai nusipelnė trofėjaus.

Mūsų vyrai šiame mače sukovojo. Kai praleidome įvartį, gal kažkur koncentracijos stoka atsirado. „Žalgiris“ kontroliavo susitikimo eigą, tačiau antrame kėlinyje įnešėm savo žaidimo, įmušėm 11 m. baudinį ir taip sugrįžom į rungtynes. Vyrų niekas neslėgė. Mūsų rungtynėse laukia trečiadienį. Ten – mirties ir gyvybės klausimas. Po tokių rungtynių vaikinams išaugo sparnai“, - džiaugėsi M. Čepas turėdamas omeny ketvirtfinalio rungtynes su Alytaus „Dainava“.   „Žalgiris“ viso sezono metu nusipelnė pirmos vietos, bet jo pabaigoje šiek tiek nuovargio yra, galbūt dar kažkokios problemos. Ir dėl to jie negali pasiekti norimo rezultato, tačiau, manau, tai tik laiko klausimas", - sakė M.Čepas.

Situacija. Vilniaus „Žalgirio“ gerbėjai dabar dairysis į Klaipėdos „Atlantą“. Jeigu Konstantino Sarsanijos auklėtiniai sekmadienį pralaimės „Kruojos“ ekipai, Mareko Zubo kariauna iškart taps A lygos čempionais.

Tačiau jeigu ir „Atlantas“ laimės – situacija bus gerokai įdomesnė. „Žalgiriui“ tuomet reikės sėkmingai namuose sužaisti su  „Sūduva“ arba tikėtis, kad „Atlantas“ paskutiniame ture patirs pralaimėjimą. Klaipėdos ekipa žais su Gargždų „Banga“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.