„Ekrano“ saugas D.Petrauskas: „Viskas priklauso nuo mūsų“

Panevėžio „Ekranas" šeštadienį vyks į Tauragę, kur sieks įveikti vietos „Taurą" ir užsitikrinti bronzos medalius. Tai bus paskutinės šio sezono rungtynės, o jų pradžia - 13 valandą.

„Ekrano" saugas D.Petrauskas tiki, kad komanda iškovos bronzos medalius.<br>T.Stasevičius (tst-foto.lt)
„Ekrano" saugas D.Petrauskas tiki, kad komanda iškovos bronzos medalius.<br>T.Stasevičius (tst-foto.lt)
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 7, 2013, 1:26 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 1:07 PM

Prieš rungtynes savo mintimis apie paskutinį sezono susitikimą pasidalijo „Ekrano" saugas Donatas Petrauskas. Futbolininko teigimu, nors varžovai užima vietą turnyro lentelės dugne, jie taškų lengvai neatiduos.

- Donatai, ar komanda jaučia įtampą prieš paskutinį mačą?

- Nesakyčiau, kad slėgtų didelė įtampa. Gal kiek neramina nebent tai, kad žaisime ant dirbtinės dangos. Beje, „Tauras" laimėjo ten paskutines dvejas rungtynes rezultatais 3:1. Jiems vadovauja ir naujas treneris. Šie dalykai gal kiek kelia nerimą. Tačiau mes žinome savo uždavinius. Turime būtinai iškovoti pergalę.

- Ar dairysitės į Vilnių, kur VMFD „Žalgiris" žais su „Sūduva"?

- Manau, kad dairytis neapsimoka, kadangi viskas priklauso nuo mūsų. Jei mes laimime - „Žalgirio" ir „Sūduvos" rungtynių baigtis nebesvarbi. Reikia patiems padaryti savo darbą iki galo ir tuomet galėsime džiaugtis medaliais.

- Jau penkerias rungtynes išvykose iš eilės nepelnome įvarčio. Negąsdina tokia statistika?

- Na, nelabai ir skaičiuoju tokią statistiką. Gal tai daugiau darbas treneriams. Būdamas aikštėje juk negalvoji, kiek čia kartų nepavyko įmušti. Visada sieki išnaudoti visas progas. Kad tik tų momentų susikurtume, o realizuoti juos bandysime atiduodami visas jėgas.

- „Taurui" šios rungtynes nelemia visiškai nieko. Ar šis faktas gali keisti jų žaidimą ir nusiteikimą rungtynėms?

- Nuvertinti negalima nieko. Nors „Tauras" lentelėje ir paskutinis, tačiau galbūt jie turės interesų atimti iš mūsų tris taškus ir tuo pačiu medalius. Galbūt tai juos papildomai motyvuos. Sunku pasakyti. Žinau tik vieną dalyką - mums motyvacijos irgi netrūksta.

- Kaip vertinate tai, kad šiemet kovojate ne dėl aukso, o dėl bronzos?

- Na, manau, šiemet tokie metai, kuriais visos aplinkybės susidėjo į vieną vietą. Šiemet ir „Žalgiris", ir „Atlantas" gerokai sustiprėjo, o koks sezonas mums - matote patys. Dabar komandoje yra nemažai jaunimo, todėl reikia tikėtis gerų perspektyvų.

- Kaip pats jaučiatės prieš paskutines rungtynes?

- Šiuo metu viskas gerai. Nieko neskauda, traumų neturiu. Visa komanda treniruojasi su gera nuotaika ir visi yra pasiruošę aukotis dėl pergalės šeštadienį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.