Kroatijos rinktinė baiminasi, kad Islandijoje braidys po pusnis

Koks lapkričio 15 dieną bus oras Islandijoje? Ši tema jau porą savaičių yra viena svarbiausių Kroatijos sporto žiniasklaidoje. Kroatai nekantriai laukia pasaulio futbolo čempionato atrankos mačo su Islandijos rinktine ir nerimauja, kad svarbiausias metų rungtynes reikės žaisti futbolui visiškai netinkamomis sąlygomis.

Likus savaitei iki Islandijai istorinių rungtynių, Reikjavike situacija komiška.<br>123rf.com asociatyvi nuotr.
Likus savaitei iki Islandijai istorinių rungtynių, Reikjavike situacija komiška.<br>123rf.com asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt ir jutarnji.hr inf.

2013-11-08 16:37, atnaujinta 2018-02-20 12:24

7 laipsniai šalčio, sniegas ir 40 kilometrų per valandą (beveik 15 metrų per sekundę) vėjas. Tokį orą Reikjavike kitą penktadienį žada sinoptikai. O kroatų žurnalistų paklaustas Islandijos futbolo federacijos generalinis sekretorius Thoriras Hakonarsonas pridūrė, kad visiškai nenustebtų, jei tuo metu jo gimtojoje šalyje jau būtų priversta metras sniego.

„Žinoma, pas mus žiema. O ko jūs tikitės lapkritį Islandijoje?!“ – šyptelėjo Th.Hakonarsonas.

Tiesa, Islandijos futbolininkams tokios sąlygos irgi nebus labai įprastos. Islandijos čempionate žiemos pertrauka prasidėjo dar rugsėjo pabaigoje, o dauguma rinktinės žaidėjų atstovauja užsienio klubams.

Kroatai ir islandai, kaip ir kitos į atkrintamąjį atrankos etapą patekusios komandos, dėl kelialapio į šiltąją Braziliją grumsis lapkričio 15 ir 19 d. Pirmosios rungtynės vyks Reikjavike, atsakomosios – Zagrebe.

Islandijos rinktinė teisę žaisti atkrintamajame etape iškovojo užėmusi antrąją vietą E grupėje, kurioje atsiliko nuo Šveicarijos, bet aplenkė Slovėniją, Norvegiją, Albaniją ir Kiprą.

B grupėje žaidusi Kroatijos komanda į priekį praleido Belgiją, o už nugaros paliko Serbiją, Škotiją, Velsą ir Makedoniją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.