Pietų Amerikos futbole – kanibalizmas ir smurtas prieš žaidėjus

Pietų Amerikos futbole – šokiruojantys įvykiai. Argentinoje vartininkas tyčia įkando priešininkui, o Peru klubo prezidentas skatino įsiutusius sirgalius sumušti savo žaidėją.

Viena iš istorijų priminė "Liverpool" žvaigždės Luiso Suarezo akibrokštą.<br>AP nuotr.
Viena iš istorijų priminė "Liverpool" žvaigždės Luiso Suarezo akibrokštą.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 10, 2013, 2:45 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 11:40 AM

Daugiausiai smurto patyrė Peru futbolo komandos „Union Fuerza Minera“ žaidėjas Martinas Dall‘Orso. Jis šalies taurės mače 11 m baudinių serijoje pramušė lemiamą smūgį ir jo komanda pralaimėjo 3:4.

Kai futbolininkas liūdnas sėdėjo autobuse, jį užpuolė įsiutę klubo aistruoliai. Keisčiausia, kad užpuolimą inicijavo pats „Union Fuerza Minera“ ekipos prezidentas.

Šiurpius įvykius atpasakojo M.Dall‘Orso tėvas: „Pralaimėjome rungtynes ir keli gerbėjai įsiveržė į autobusą. Mano sūnui grasino ginklu ir ėmė juo daužyti galvą.“

Futbolininkui smarkiai prakirto galvą, ant įvairių kūno vietų – daugybė nubrozdinimų, mėlynių ir kitų sumušimo žymių.

Argentinos „Primera B“ lygos mače mažiau kliuvo „Union Santa Fe“ puolėjui Jara. Šiam įkando „Boca Unidos“ vartininkas Jose Martinezas Gullota.

Kai 20-ąją minutę abu žaidėjai atsidūrė ant vejos, nežinia kodėl įpykęs vartininkas prislinko arčiau sėdėjusio varžovo ir kando šiam į nugarą.

Jara reiškė pasipiktinimą, bet teisėjas epizodo nematė.

Britų žiniasklaida juokauja, kad kandžiojimasis futbole tampa argentiniečių mada. Žurnalistai priminė istoriją, kai balandį „Liverpool“ puolėjas Luisas Suarezas įkando priešininkui ir buvo diskvalifikuotas 10 mačų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.