L.Jameso ir D.Beckhamo planuose - naujas futbolo klubas

Dvi sporto superžvaigžės ketina suvienyti savo jėgas, kad Majamis turėtų savo komandą JAV futbolo lygoje (MLS). Jau anksčiau buvo skelbta, kad rimtus planus turėti futbolą klubą dėliojo neseniai karjerą baigęs Davidas Beckhamas. Prie jo prisidėti ketina „Miami Heat" žvaigždė LeBronas Jamesas.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 19, 2013, 11:03 AM, atnaujinta Feb 20, 2018, 7:08 AM

„Susidomėjimas yra iš abiejų pusių. Davidas per pastaruosius keletą metų tapo geru draugu,- sakė L.Jamesas, kuris visada pasisveikindavo su D.Beckhamu, kai šis apsilankydavo „Miami Heat" rungtynėse. - Aš manau, kad būtų puiku, jei Majamis turėtų futbolo klubą. Čia yra daug puikių, jaunų futbolininkų."

Anksčiau naujienų agentūra AP rašė, kad D.Beckhamas sprendimą, kur įkurti naują klubą, priiminėjo ilgai. Apie planus tai padaryti jis užsiminė dar praėjusį gruodį, kuomet paliko „Los Angeles Galaxy“ komandą. Jis dar spėjo penkis mėnesius vilkėti „Paris Saint-Germain“ marškinėlius, o tada paskelbė apie karjeros pabaigą, nusprendęs kurti pajėgų futbolo klubą.

Per karjerą ir „Manchester United, „AC Milan“ bei Madrido „Real“ komandose žaidęs saugas sumokės 25 milijonus JAV dolerių, kad išplėstų MLS čempionatą į Majamį.

MLS čempionate dabar rungtyniauja 19 klubų. Lygos komisaras Donas Garberis neslėpė, kad iki 2020 metų sezono tikisi pirmenybėse turėti 24 ekipas. Dvidešimtoji ekipa jau dabar yra pasirengusi žaisti 2015-aisiais. Tai - „Manchester City“ ir partnerių „New York Yankees“ bendras projektas - „New York City FC“. Jis įkūrėjams kainavo 100 milijonų JAV dolerių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.