„Žalgirio“ trofėjai – Vilniaus miesto savivaldybėje

Vilniaus miesto futbolo draugijos (VMFD) „Žalgiris“ klubas Vilniaus miesto savivaldybės tarybos posėdyje perdavė iškovotus trofėjus.

Šalies čempionų taurė į Vilnių sugrįžo po 14 metų.<br>avgi.lt - ELTA nuotr.
Šalies čempionų taurė į Vilnių sugrįžo po 14 metų.<br>avgi.lt - ELTA nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

Nov 20, 2013, 7:10 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 6:20 AM

Iškilminga taurių perdavimo ceremonija įvyko trečiadienį per Vilniaus miesto savivaldybės tarybos posėdį. „Žalgiris“ šį sezoną iškovojo Lietuvos futbolo federacijos (LFF) supertaurę, taurę ir Lietuvos čempionų taurę. Ceremonijoje dalyvavo sportininkai, klubo administracija.

„Ačiū jums už palaikymą. Ačiū jums, kad esate su mumis. Kartu mes esame stiprūs“, – sakė VMFD „Žalgiris“ vykdomoji direktorė Vilma Venslovaitienė.

Kiekvienas Tarybos narys nuo žalgiriečių gavo po DVD diską, kur įamžintas visas „Žalgirio“ šio sezono kelias.

„Aš turiu tik vieną klausimą, nes vakar buvo paskutinė diena, kai vyko atrankos varžybos patekti į Pasaulio futbolo čempionatą Brazilijoje. Nežiūrėjau žinių. Tai „Žalgiris“ pateko ar nepateko?“, – juokavo Vilniaus meras Artūras Zuokas.

V.Venslovaitienė replikavo, kad Lietuvos nacionalinė futbolo rinktinė kitame atrankos turnyre turės didesnių šansų. Sostinės meras sakė tikįs ir linkėjo, kad „Žalgiris“ Lietuvos futbolo rinktinę išvestų į pačias didžiausias aukštumas.

A.Zuokas, kreipdamasis į Tarybos narius, sakė, kad kryptingas padėjimas ir prisidėjimas leidžia pasiekti puikių rezultatų.

Gavęs taures meras pajuokavo, kad taurėmis būtų uždengtas Vyriausybės atstovas savivaldybėje. Vilniaus valdžia ne kartą viešai kritikavo Vyriausybę dėl Vilniui per mažai tenkančios gyventojų pajamų mokesčio dalies.

Šalies čempionų taurė į Vilnių sugrįžo po 14 metų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: prokurorai baigė ikiteisminį tyrimą dėl R. Žemaitaičio