„Liverpool“ siūlo L.Suarezą Madrido „Real“ komandai

„Liverpool" vadovai paruošė pasiūlymą Ispanijos superklubui. Ispanijos sporto dienraštis „Marca" paskelbė, kad Anglijos klubas Madrido „Real" komandai pasiūlė vieną savo lyderių Luisą Suarezą. Kai kurie spėja, kad Liverpulio komanda tokį pasiūlymą pateikė, nes urugvajiečiu rimtai domisi „Premier" lygos lyderė Londono „Arsenal" ekipa.

Nuo 2011 metų „Liverpool" komandai atstovaujantis L.Suarezas (kairėje) per 77 mačus pelnė 38 įvarčius.<br>AP nuotr. iš archyvo
Nuo 2011 metų „Liverpool" komandai atstovaujantis L.Suarezas (kairėje) per 77 mačus pelnė 38 įvarčius.<br>AP nuotr. iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 21, 2013, 3:36 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 5:51 AM

Šią vasarą aplink 26 metų puolėją sukosi gandų sūkurys apie jo išvykimą iš „Anfield", bet galiausiai Urugvajaus futbolo žvaigždė liko Liverpulyje.

Dabar, ispanų spaudos šaltinių teigimu, L.Suarezo agentas jau beveik sutarė su Madrido „Real" komanda ir futbolininkas ją turėtų papildyti sausio mėnesį, kai futbolo rinkoje atsivers pirkimų/pardavimų langas.

Skelbiama, kad už L.Suarezą Madrido klubas sumokės 39 mln. svarų sterlingų.

„Real" treneris Carlo Ancelotti nori matyti savo komandoje puolėją iš Urugvajaus, tačiau kol kas neaišku, kokį sprendimą priims klubo prezidentas Florentino Perezas, kuriam šią vasarą itin brangiai kainavo velsietis Garethas Bale'as.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.