J.Kloppas džiaugiasi „Borussia“ pergale ir galvoja apie kitą etapą

Dortmundo „Borussia“ iškovojo pergalę ir dabar kontroliuoja savo likimą Čempionų lygos mirties grupėje. Praėjusio sezono finalininkai 3:1 palaužė „Napoli“ ekipą ir labai pradžiugino Jurgeną Kloppą.

J.Kloppas po pergalės emocijų netramdė.<br>AP nuotr.
J.Kloppas po pergalės emocijų netramdė.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 27, 2013, 11:03 AM, atnaujinta Feb 20, 2018, 3:16 AM

„Borussia“ ekipos strategas daugiausia laurų skyrė komandos gynybai, o pergalę vadino įspūdinga, rašo goal.com.

Vokietijos klubas palipo į antrąją F grupės vietą, nors ekipa turi tiek pat taškų kiek ir „Napoli“. Tokia situacija susidarė dėl tarpusavio susitikimų.

Jeigu „Borussia“ būtų sužaidusi lygiosiomis, ekipos viltys patekti į atkrintamąsias varžybas būtų sudužusios.

„Buvo aišku, kad rungtynės bus įspūdingos, - Vokietijos kanalui „Sky“ teigė J.Kloppas. - Turėjome daug progų įmušti. Robertas Lewandowskis sužaidė puikiais rungtynes, tačiau neišnaudojo dviejų nuostabių šansų. Taip pat ir Henrikhas Mkhitaryanas. Grerai pasirodė ir Pepe Reina. „Napoli“ - geri varžovai, tačiau mūsų gynyba buvo nuostabi. Galima galvoti, kad Erikas Durmas gimęs Čempionų lygai.“

Įvarčius „Borussia“ komandoje įmušė Marco Reusas, Jakubas Blaszczykowskis ir Pierre'as-Emerick Aubameyangas. Paskutinėse grupės rungtynėse Vokietijos ekipa kovos su Marselio „Olympique“ futbolininkais. Pastarieji jau niekur nepateks, o „Borussia“ komandai reikės pergalės, kad žengtų į kitą etapą.

„Jeigu jiems suteiksi šiek tiek erdvės, jie žais gerą futbolą, - apie būsimus varžovus sakė J.Kloppas. - Jie tikrai nenori su turnyru atsisveikinti turėdami nulį taškų.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.