S.Gerrardas: „A.Fergusonas siūlė man septynerių metų kontraktą“

Ilgametis „Liverpool" žaidėjas, ekipos kapitonas Stevenas Gerrardas žiniasklaidai atskleidė, kad buvęs "Manchester United" treneris Alexas Fergusonas jam siūlė jam ilgalaikį kontraktą.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 30, 2013, 3:54 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 1:42 AM

Visą savo karjerą - jau 15 metų - Liverpulio komandos marškinėlius vilkintis ir komandos simboliu tapęs 33-ejų S.Gerrardas į Mančesterį buvo viliotas ne kartą.

„Kai man buvo 13 metų, gavau iš jų laišką. Jie norėjo su manimi pasirašyti septynerių metų kontraktą. Tada 2002-2003 metų sezono pradžioje jie vėl siūlė man sutartį. Aš, žinoma, atsisakiau", - sakė S.Gerrardas.

Anglijos futbolo žvaigždė taip pat teigė, kad niekada rimtai negalvojęs tapti Londono „Chelsea" komandos žaidėju, nors klubas viliojo įspūdingais pinigais.

„Į „Chelsea" atkreipiau dėmesį, nes klube vyko didžiuliai pokyčiai. Jie leido didelius pinigus, o mano santykiai su Rafa (buvusiu „Liverpool" treneriu Rafa Benitezu - red.) buvo šiek tiek banguoti", - sakė S.Gerrardas, kuris „Liverpool" ekipai atstovauja nuo 1998-ųjų ir per 453 rungtynes yra pelnęs 100 įvarčių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.