Z.Ibrahimovičiui „Ballon d'Or“ nereikia: „Žinau, kad esu geriausias“

Cristiano Ronaldo ar Francka Ribery gali pasiimto „Ballon d'Or“ apdovanojimą, o Zlatanui Ibrahimovičiui jo nereikia. Šį sezoną nuostabiai žaidžiantis ir galingus smūgius it iš patrankos atliekantis Švedijos puolėjas nemano, kad geriausiam metų futbolininkui įteikiamas titulas turi reikšmės.

Z.Ibrahimovičiui nerūpi geriausiam metų žaidėjui atitenkantis titulas.<br>AP archyvo nuotr.
Z.Ibrahimovičiui nerūpi geriausiam metų žaidėjui atitenkantis titulas.<br>AP archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

„Reuters” ir lrytas.lt inf.

Nov 30, 2013, 11:08 AM, atnaujinta Feb 20, 2018, 1:48 AM

Z.Ibrahimovičius Čempionų lygoje jau įmušė aštuonis įvarčius ir padėjo „Paris Saint-Germain“ ekipai patekti į antrąjį etapą. Jo sąskaitoje tiek pat įvarčių, kiek turi Cristiano Ronaldo.

Tačiau portugalas laikomas realiausiu favoritu laimėti apdovanojimą, nes nuostabiai pasirodė atrankos į pasaulio čempionatą rungtynėse, kur atliko „hattrick“, o kitame mače įmušė vieną įvartį ir padėjo savo šaliai gauti kelialapį į Braziliją.

„Man nereikia „Ballon d'Or“, kad žinočiau, jog esu geriausias, - pareiškė Z.Ibrahimovičius. - Tai svarbu tik kai kuriems žaidėjams.“

Joks Švedijos futbolininkas nėra laimėjęs nei „Ballon d'Or“, nei FIFA metų žaidėjų apdovanojimo. Nors 39-ąjį įvartį Čempionų lygoje įmušusio Z.Ibrahimovičiaus statistika – puiki, vargu, ar jam atiteks prizas.

„Tai man nėra svarbu ir apie tai aš negalvoju“, - sakė jis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.