P.Guardiola apie M.Neuerio viliones į „Manchester City“: „Jokių šansų“

Antradienio vakarą UEFA Čempionų lygoje prasidės šeštojo turo mačai - paskutinės, o kai kuriems klubams ir lemiamos grupių etapo rungtynės bus žaidžiamos A-D grupėse.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 10, 2013, 2:11 PM, atnaujinta Feb 19, 2018, 9:43 PM

Įdomiausia ir labiausiai intriguojanti dvikova vyks Miunchene, kur vietos „Bayern" priims „Manchester City" ekipą. Pirmajame šių ekipų mače ant „Etihad Stadium" vejos pergalę 3:1 šventė praėjusio sezono čempionai „Bayern" futbolininkai.

Abi komandos jau yra užsitikrinusios vietas turnyro aštuntfinalyje, tik neaišku, kas užims pirmąją vietą. Mančesterio ekipa atsilieka trimis, tad norint užkopti į D grupės viršūnę jai būtina pergalė.

Tiesa, prieš rungtynes Miuncheno „Bayern" treneris Pepe Guradiola atsakinėjo į žurnalistų klausimus ne tik apie žaidimą, bet ir apie komandos vartininką Manuelį Neuerį.

Pastaruoju metu spaudoje pasirodė pranešimų, kad prieš dvejus metus už 22 mln. eurų iš „Schalke" ekipos įsigytas vartininkas gali atsidurti būtent „Manchester City" stovykloje.

Spaudos konferencijoje P.Guardiola patikino, kad klubas neketina parduoti savo vartininko ir į klausimą apie tai atsakė trumpai: „Jokių šansų".

Taip pat pranešama, kad „Manchester City" domisi „Malaga" ekipos vartų sargu Willy Caballero. Mančeserio klubo strategas Manuelis Pellegerini patvirtino, kad Čempionų lygos mače su „Bayern" komandos vartus gins Joe Hartas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.