J.Mourinho nustebino prognoze, kas yra trys favoritai laimėti „Premier“ lygą

Londono „Chelsea“ strategas Jose Mourinho visada garsėjo skambiomis frazėmis ir gera nuomone apie save. Tiesa, šį kartą pateikęs prognozes apie „Premier“ lygos favoritus, 50 metų portugalas kiek nustebino kuklumu. Arba tai buvo tiesiog taktinis stratego manevras.

J.Mourinho prie favoritų nepriskyrė savo auklėtinių<br>AP nuotr.
J.Mourinho prie favoritų nepriskyrė savo auklėtinių<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 28, 2013, 12:47 PM, atnaujinta Feb 19, 2018, 4:27 PM

Anot J.Mourinho, dėl „Premier“ lygos čempionų titulo vyks trijų arklių lenktynės. Ir tarp jų nėra jo treniruojamo „Chelsea“ bei dabartinio lyderio Londono „Arsenal“.

„Manau, kad „Manchester City“ yra labai stiprūs pretendentai triumfuoti. Be to, visą šį sezoną „Liverpool“ – tarsi atostogose. Jie žaidžia tik kartą per savaitę ir turi begalę laiko pasiruošti „Premier“ mačams. Ir nors „Manchester United“ dabar atsilieka keliais taškais, jie bus panašioje pozicijoje kaip ir praėjusį sezoną“, – tris favoritus išskyrė.

„O mus su „Arsenal“ palikite už šitų komandų. Bandysime patekti į stipriausiųjų ketvertą. Šį sezoną jaučiamas didelis spaudimas ne tik laimėti „Premier“ lygą, bet apskritai patekti į ketvertuką“, – pridūrė J.Mourinho.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.