J.Mourinho: „Titulą laimėsime, jeigu jį paleis favoritai“

„Yra du dideli žirgai ir vienas mažas. Šis lenktyniauti galėtų kitą sezoną“, - pareiškė Jose Mourinho. Londono „Chelsea“ strategui pirmadienio vakarą pavyko pergudrauti Inžinierių Manuelį Pellegrinį. Anglijos „Premier“ lygos galiūnų mūšyje „Chelsea“ 1:0 palaužė „Manchester City“ ir išlieka kovoje dėl nugalėtojų titulo.

J.Mourinho reakcija į pergalingai pasibaigusį mačą.<br>AP nuotr.
J.Mourinho reakcija į pergalingai pasibaigusį mačą.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 4, 2014, 1:02 PM, atnaujinta Feb 16, 2018, 5:44 PM

Tačiau J.Mourinho ramina aistruolius ir tikina, kad geriausias kortas turi varžovai.

„Galime laimėti, jeigu jie pralaimės. „Arsenal“ daugybę metų dirbo, kad jų ekipa evoliucionuotų. Tai, ką mes darome šį sezoną, tai tas pats, ką „Arsenal“ darė ne vienerius metus, - „Sky Sports“ kalbėjo J.Mourinho. - Mes esame kovoje, bet tikrai ne favoritai. Ruošiame ekipą, kad ji kitą sezoną būtų viena favoričių.“

Pergalę „Chelsea“ komanda išplėšė Branislavas Ivanovičius. Jis 32 minutę po sumaišties prie „Manchester City“ vartų smūgiavo taikliai. Dabar „Chelsea“ su 53 taškais užima trečiąją vietą. Tiek pat taškų turi „Manchester City“, o viršūnėje – Londono „Arsenal“ klubas, kurio sąskaitoje – 55 taškai.

„Mes sužaidėme fantastiškai. Varžovai – geriausia „Premier“ lygos komanda, o mes ją nugalėjome dukart. Tai fantastiška, - sakė J.Mourinho. - Turėjome geresnes progas. Kai varžovai valdė kamuolį, mes buvome susitelkę ir pasirengę tvirtai gynybai, o kai jį gaudavome mes, sužaisdavome labai gerai.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.