„Manchester United“ ir „Chelsea“ pradėjo mūšį dėl E.Cavani

Anglijoje – dvikova dėl urugvajiečio Edinsono Cavani. „Manchester United“ ir Londono „Chelsea“ klubai pradėjo didžiąsias lenktynes, siekiant įsigyti 54 milijonų svarų vertės puolėją. E.Cavani atstovai jau vieši Londone, kur kalba su abiem klubais ir svarsto, ar futbolininkui reikėtų po sezono palikti „Paris Saint-Germain“ komandą, rašo dailymail.co.uk.

E.Cavani jau tris savaites nežaidžia dėl šlaunies traumos, tačiau išlieka svarbia PSG klubo dalimi.<br>„Reuters“ nuotr.
E.Cavani jau tris savaites nežaidžia dėl šlaunies traumos, tačiau išlieka svarbia PSG klubo dalimi.<br>„Reuters“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 7, 2014, 11:52 AM, atnaujinta Feb 16, 2018, 2:31 PM

26 metų puolėjui Prancūzijoje sekasi, tačiau jis nėra itin patenkintas savo vaidmeniu, nes nuolat yra Zlatano Ibrahimovičiaus šešėlyje. PSG klube E.Cavani užduotis – padėti Švedijos futbolo žvaigždei.

„Manchester United“ stratego Davido Moyeso sąraše yra E.Cavani, tačiau jam reikės rimtai pakovoti, juk kitoje ringo pusėje – gerokai svaresnį žodį futbolo pasaulyje turintis Jose Mourinho.

Abu klubai nori per vasarą patobulinti savo puolimo artileriją, galvodami ir apie Madrido „Atletico“ žaidėjo Diego Costa bei Miuncheno „Bayern“ atstovo Mario Mandžukičiaus įsigijimą.

„Manchester United“ jau praėjusį mėnesį kreipėsi į PSG, tačiau prancūzai pareiškė, kad sausį E.Cavani tikrai neparduos.

Dabar E.Cavani atstovai pradėjo derybas su klubais, aiškinasi detales, taip pat finansinius niuansus.

E.Cavani jau tris savaites nežaidžia dėl šlaunies traumos, tačiau išlieka svarbia PSG klubo dalimi. Tad prancūziškoji ekipa neketina parduoti puolėjo už mažesnę nei 54 milijonų svarų sumą, kokią praėjusią vasarą sumokėjo „Napli“ ekipai.

Be to, PSG planuoja uždirbti dar daugiau, nes E.Cavani su Urugvajaus rinktine žais pasaulio čempionate, kur žaidėjo kaina turėtų pakilti.

„Manchester United“ situacija – sudėtinga, nes „Chelsea“ planuoja parduoti Demba Ba bei Samuelį Eto'o ir Fernandą Torresą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.