Ne visų atpažintas D.Beckhamas Filipinuose aplankė taifūno aukas

Britų futbolo žvaigždė Davidas Beckhamas Filipinuose aplankė taifūno aukas. Nors futbolas šioje šalyje nėra populiarus ir daugelis sportininko net nepažino, jo atvykimas sukėlė furorą. Šimtai žmonių Taklobanoje išėjo iš savo palapinių, kad pamatytų 38-erių futbolininką, praneša agentūra AFP.

Filipinuose futbolas nėra populiarus, todėl kai kurių D.Beckhamas liko neatpažintas.<br>AP nuotr.
Filipinuose futbolas nėra populiarus, todėl kai kurių D.Beckhamas liko neatpažintas.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

Feb 13, 2014, 6:37 PM, atnaujinta Feb 16, 2018, 8:45 AM

„Jis taip puikiai atrodo“, – sakė keturių vaikų motina Darilyn Bascug. Kita moteris sušuko „O, Dieve“, kai D.Beckhamas padavė jai ranką. Britas atvyko į Filipinus kaip UNICEF ambasadorius. „Ar šitas vyras garsus?“ – baugščiai klausė moteris AFP reporterio. Šalyje krepšinis yra labiau mėgstamas už futbolą.

D.Beckhamas po palapinių miestelį vaikščiojo vilkėdamas juodus marškinėlius su užrašu UNICEF. Taklobanoje taifūnas „Haiyan“ padarė itin didelės žalos.

Keturių vaikų tėvas D.Beckhamas maždaug valandą praleido palapinėje, kurioje įsikūrusi laikina ligoninė. Jis mylavo kūdikius ir žaidė su vaikais. „Aš labai džiaugiuosi jus matydamas“, – sakė futbolininkas. Jis taip pat apžiūrėjo JT sandėlį, kur laikomos pagalbos prekės.

Taifūnas „Haiyan“ lapkritį Filipinuose pražudė 8 000 žmonių. Kilo didžiuliai potvyniai, daugiau kaip 4 mln. gyventojų neteko pastogės.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.