Kas laukia D.Moyeso ir ar tikėtis A.Fergusono sugrįžimo?

Šį klausimą po eilinių skausmingų „Manchester United“ nesėkmių kelia jau ne vienas Mančesterio klubo gerbėjas. Tituluotosios Anglijos komandos vadovai turi jiems atsakymą. Tiesa, galbūt ne visus jis tenkina.

A.Fergusonas pats savo įpėdiniu paskyrė D.Moyesą, bet šis nesuvaldo „Manchester United“ bolido.<br>AP nuotr.
A.Fergusonas pats savo įpėdiniu paskyrė D.Moyesą, bet šis nesuvaldo „Manchester United“ bolido.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 26, 2014, 2:17 PM, atnaujinta Feb 15, 2018, 10:10 PM

Britų po pralaimėjimo 0:2 Pirėjo „Olympiakos“ ekipai Čempionų lygos aštuntfinalyje skalpuojamas Davidas Moyesas gali jaustis saugus, remdamasis šaltiniais klubo viduje, rašo „The Guardian“.

Į komandą negrįš ir legendinis Alexas Fergusonas. Nors kai kurios lažybų bendrovės netgi siūlo statyti už galimybę vėl išvysti serą prie „Manchester United“ vairo, A.Fergusonas nesižvalgo atgal ir apie sugrįžimą net nesapnuoja.

„Manchester United“ sirgaliams yra ko sunerimti. Norint įveikti Europos mastu kuklią „Olympiakos“ komandą, atsakomajame mače reikės mušti trimis įvarčiais daugiau.

Be to, „Manchester United“ „Premier“ lygoje užima tik šeštąją vietą ir 11 taškų atsilieka nuo ketvirtoje pozicijoje esančio „Liverpool“. Tik keturios pirmosios komandos pateks į kito sezono Čempionų lygą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.