„Nike“ ir „Manchester United“ ruošia istorinę sutartį

„Manchester United“ ir „Nike“ ruošiasi perrašyti sporto rinkodaros istoriją. Anglijos „Premier“ lygos klubas ir sporto prekių gigantas ruošiasi pratęsti sutartį. Pasak „London Express“, jos vertė per metus būtų 70 milijonų svarų sterlingų.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 11, 2014, 5:48 PM, atnaujinta Feb 15, 2018, 12:43 PM

Sutartį ketinama pasirašyti dešimčiai metų, tad bendra vertė būtų 700 milijonų. Parašas ant dokumento beveik patrigubintų „Nike“ klubui mokamą sumą.

Naujoji sutartis galioti turėtų pradėti 2015 metais, kai baigsis dabartinės laikas. „Manchester United“ ir „Nike“ naujoji partnerystė taptų didžiausia futbolo aprangų tiekimo istorijoje.

Anglijos klubas pranoktų netgi Madrido „Real“ ir „Adidas“ sutartį.

Kitą sezoną „Manchester United“ taip pat pradės naują bendradarbiavimą su „Chevrolet“. Šį logotipą turėtume išvysti ant marškinėlių, o klubas už tai per metus gaus 53 mln. svarų.

Tai reiškia, kad vien iš aprangų „Manchester United“ generuos 123 milijonus svarų per metus.

Pasak „Deloitte“, tik penki futbolo klubai pasaulyje vien už reklamą gauna daugiau nei 120 mln. per metus. Tai „Real“, „Barcelona“, Miuncheno „Bayern“, „Paris Saint-Germain“ ir „Manchester City“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.