Čempionų lygos ketvirtfinalyje – „Atletico“ ir „Bayern“ klubai

Čempionų lygos užkariautojai Miuncheno „Bayern“ futbolininkai užtikrintai juda tikslo apginti trofėjų link, o Madrido „Atletico“ komanda verčia naują istorijos puslapį. Antradienį Čempionų lygoje sužaisti du atsakomieji aštuntfinalio mačai.

„Atletico“ ir „AC Milan“ rungtynės.<br>AP nuotr.
„Atletico“ ir „AC Milan“ rungtynės.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-03-11 20:35, atnaujinta 2018-02-15 12:39

Galerija.

Miuncheno „Bayern“ namuose 1:1 sužaidė su Londono „Arsenal“ komanda, kurią išvykoje nugalėjo 2:0.  O „Atletico“ 4:1 sutriuškino „AC Milan“ ekipą, kalbėjusią apie tai, kad nejaučia baimės prieš mūšį su ispanais.

„Atletico“ komanda Čempionų lygos ketvirtfinalį paskutinį kartą pasiekė 1997 metais. Tuomet dabartinis šios ekipos treneris Diego Simeone buvo tik žaidėjas. Pirmąjį mačą Italijoje „Atletico“ laimėjo 1:0, tad Clarence Seedorfas turėjo vilčių, kad žemyn besiritantį klubą gali išgelbėti būtent Čempionų lyga.

Miunchene - ramiai

Vokietijoje dvikovą stebėję sirgaliai ilgai laukė įvarčio. Ir jis pradžiugino šeimininkus, palikdamas „Arsenal“ gerbėjus tik kramtyti nagus. Miuncheno ekipa įmušė 55 minutę. Savo sąskaitą padidino Bastianas Schweinsteigeris, priėmęs gražų Francko Ribery perdavimą ir jį pavertęs įvarčiu.

Bet „Bayern“ sirgaliai dar nebuvo nustoję skanduoti šūkius įvarčiui, kai „Arsenal“ privertė už galvos susiimti M.Neuerį. 57 minutę Lukašas Podolskis gavo per daug erdvės baudos aikštelėje ir už tai nubaudė varžovus.

Smogė anksti 

Madrido klubas pademonstravo, kad gali kovoti visuose frontuose. Į Ispanijos čempionų titulą besitaikanti „Atletico“ ekipa jau trečiąją minutę džiaugėsi įvarčiu. Jo autoriumi tapo Diego Costa, nuostabiai užbaigęs ataką.

Tačiau Clarence Seedorfo veidas labai ilgai apsiniaukęs nebuvo. 27 minutę Andrea Poli pademonstravo aukšto lygio techniką ir atliko gražų perdavimą į baudos aikštelę įkirtusiam Kaka. Šis išnaudojo savo šansą, galva kamuolį pasiųsdamas į vartus.

Tačiau toliau „AC Milan“ reikalai puikiai nesiklostė – 41 minutę Arda Turanas įmušė įvartį – 2:1.

D.Simeone auklėtiniai į mačo pabaigą ėmė smagintis ir 71 minutę įmušė dar vieną įvartį. Po standartinės padėties galva varžovų vartininką nuginklavo Raulis Garcia.

85 minutę D.Costa įsirašė antrąjį įvartį, išvesdamas savo ekipą 4:1.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.