Čempionų lygoje – L.Messi rekordas ir jokių staigmenų

Kovo dvyliktąją Čempionų lygoje staigmenų nebuvo. Aštuntfinalio atsakomuosius mačus laimėjo favoritės, kurios pergales šventė ir per pirmus susitikimus. Tai - „Barcelona“ ir „Paris Saint-Germain“ komandos. Iš tribūnos dėl teisėjo kritikos mačą stebėti priverstas „Manchester City“ strategas Manuelis Pellegrini buvo rūškanas. Jo auklėtiniai surengė keletą tikrai pavojingų išpuolių, bet atsilaikyti prieš „Barcelona“ jėgą nesugebėjo.

L.Messi džiaugėsi ir nauju rekordu.<br>AP nuotr.
L.Messi džiaugėsi ir nauju rekordu.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 12, 2014, 9:43 PM, atnaujinta Feb 15, 2018, 11:51 AM

M.Pellegrini netgi po pirmojo kėlinio pakeitė Sergio Aguero į Ediną Džeko, bet tai įtakos baigčiai nepadarė. Puikų šou savo sirgaliams surengę katalonai laimėjo 2:1.

67 minutę įvarčių sąskaitą atidarė Lionelis Messi. 89 minutę V.Kompany rezultatą išlygino, bet Dani Alvesas per pirmąją teisėjo pridėto laiko minutę išplėšė pergalę.

Antrąją geltoną kortelę 78 minutę gavo P.Zabaleta, palikdamas svečius dešimtyje.

Anglijos klubui vadovavo M.Pellegrini asistentas Rubenas Cousillas.

Pirmąją dvikovą „Barcelona“ Anglijoje laimėjo 2:0.

L.Messi džiaugėsi ir nauju rekordu. Jis tapo daugiausia įvarčių su ta pačia komanda Čempionų lygoje įmušusiu žaidėju. Jo sąskaitoje – 67 įvarčiai. L.Messi aplenkė legendinį Raulį, kuris su Madrido „Real“ pasižymėjo 66 kartus.

Baigtis - nuspėjama

Pabaiga Prancūzijoje buvo aiški iškart. „Paris Saint-Germain“ klubas išvykoje Lėverkuzeno „Bayer“ nugalėjo 4:0, tad mažai kas tikėjosi, jog PSG nežengs į ketvirtfinalį. Mačą prancūzai laimėjo 2:1. Bet pirmieji įvartį įmušė „Bayer“ futbolininkai.

šeštąją minutę Gulio Donato labai gražiai pakėlė kamuolį Sidney Samui, kuriam įmušti sunku nebuvo – jis tai padarė į tuščius vartus.

Tačiau ilgai vokiečiai įvarčiai nesidžiaugė. Įvartį tryliktąją minutę įmušė Marquinhos, išlygindamas rezultatą. O akimirką prieš Zlatanas Ibrahimovičius turėjo nuostabią progą pasižymėti, priėmęs kamuolį baudos aikštelėje. Tačiau „Bayer“ vartininkas sužaidė puikiai.

28  minutę Simonas Rolfesas gavo nuostabią progą įsirašyti įvartį, kai teisėjas skyrė vienuolikos metrų baudinį į PSG vartus. S.Rolfesas smūgiavo į dešinįj kraštą, tačiau Salvatore Sirigu nesunkiai atrėmė smūgį.

54 minutę Ezequielis Lavezzi perskrodė varžovų gynyba, suklaidino vartininką ir bėgo savo sirgalių link, džiaugdamasis įvarčiu – 2:1.

68 minutę „Bayer“ reikalai dar labiau pašlijo, kai E.Canas gavo antrąją geltoną kortelę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.