J.Mourinho pažado netesėjo – vėl užsipuolė teisėją

Pareiškęs, kad nebekalbės apie teisėjų darbą aikštingasis Jose Mourinho nesilaikė duoto pažado ir pratrūko po „Chelsea“ pralaimėjimo 0:1 „Aston Villa“ komandai. Per šias rungtynes arbitras Chrisas Foy dviems „Chelsea“ žaidėjams skyrė raudonas korteles bei į tribūnas išvarė J.Mourinho. 51 portugalas per spaudos konferenciją pareiškė, kad Ch.Foy neturėtų vadovauti „Chelsea“ mačams, rašo guardian.co.uk.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 17, 2014, 12:08 PM, atnaujinta Feb 15, 2018, 9:01 AM

Neleistiną pralaimėjimą patyrusios komandos strategas paskatino Anglijos futbolo vadovus išanalizuoti Ch.Foy darbą per „Mėlynųjų“ rungtynes.

51 metų arbitras per paskutinius aštuonis „Chelsea“ mačus šios komandos žaidėjams skyrė šešias raudonas korteles bei kartą išvarė trenerį.

Paskutinės arbitro aukos – antrąją geltoną kortelę gavęs Willianas, Ramiresas ir J.Mourinho.

„Žaidėjai apie tai kalbėjo dar savaitę prieš rungtynes. Mano filosofija tokia, kad man nerūpi, kas teisėjauja. Aš tiesiog nenoriu žinoti. Visada manau, kad teisėjas – geras, tačiau visą savaitę mano žaidėjai kalbėjo apie situaciją. Ir nuo dabar manau, kad kai vėl gausime poną Foy, turėsiu savo žaidėjus ruošti kitaip“, - sakė J.Mourinho.

Paklaustas, ar treneris mėgins žaidėjams neleisti kalbėti apie su šiuo teisėju susidariusią situaciją, J.Mourinho atsakė.

„Ar jie turi priežastį? Galbūt visai naudinga, kad teisėjų komitetas nesiųstų jo į mūsų rungtynes. Neturiu teisės to prašyti. Tačiau manau, kad jie turėtų ištirti situaciją ir pažiūrėtų, ar dirbdamas su „Chelsea“ jis patiria sunkumų. Tai būtų geras sprendimas.“

Antrąją geltoną kortelę Willianas gavo už pakankamai grubų žaidimą ir gali kelti klausimus, ar buvo verta jį išsiųsti, bet dėl raudonosios Ramireso kortelės pykti nereikėtų.

Pastarasis agresyviai sužaidė prieš Karimą El Ahmadi. Po susidūrimo į aikštę įbėgo abiejų komandų atstovai, žaidimą stebėję nuo suolo. Vėliau J.Mourinho apkaltino Gabrielį Agbonlahorą sugriebus Ramiresą už kaklo.

„Aš žengiau į aikštę, kai tai padarė visi. Aš, „Aston Villa“ treneris Paulas Lambertas bei mūsų asistentai turėjome vieną tikslą – nuraminti situaciją. Rezultatas buvo aiškus, tiesiog ėjome padėti. Tuo pat metu G.Agnolahoras agresyviai pasielgė su Ramiresu. Bet aš netgi nesustabdžiau jo ar niekam nieko nepasakiau. Tai nebuvo mano problema, nes tai – ne mano žaidėjas. Leidau Paului tvarkytis su tuo. Norėjau nuraminti ir pasakyti vieną komentarą ponui Foy, bet jis neleido.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.