Čempionų lyga: „Chelsea“ šuolis į ketvirtfinalį ir „Real“ šokiai

Čempionų lygoje liko tik du laisvi kelialapiai į ketvirtfinalį. Antradienį į šį etapą pateko Madrido „Real“ ir Londono „Chelsea“ komandos. Pirmoji be jokių nervų ėjo į aikštę namuose, kai priėmė Gėlzenkircheno „Schalke“ futbolininkus. „Real“ jau išvykoje laimėjo bilietą, kai šventė pergalę 6:1, bet savo sirgalius dar pamalonino – atsakomąsias rungtynes laimėjo 3:1.

„Chelsea“ ir „Galatasaray“ mačas.<br>AP nuotr.
„Chelsea“ ir „Galatasaray“ mačas.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 18, 2014, 4:53 PM, atnaujinta Feb 15, 2018, 7:53 AM

Kur kas daugiau intrigos buvo „Stamford Bridge“ stadione, bet ji greitai dingo. „Chelsea“ ir Stambulo „Galatasaray“ mačas Turkijoje baigėsi 1:1, tad Anglijoje buvo tikėtasi mūšio. Bet „Chelsea“ neleido spardytis varžovams, kai laimėjo 2:0.

Pergalė priartino Romaną Abramovičių prie svajonės – dar vieno triumfo Čempionų lygoje. Jose Mourinho rungtynes stebėjo labai ramiai, o prie „Galatasaray“ vairo stovintis Roberto Mancini pyko, matydamas, kaip vėliavnešių Didier Drogba ir Wesley Sneijderio pastangos eina veltui.

Šiose rungtynėse Samuelis Eto'o savo dovanos sirgaliams ilgai neslėpė. Po gražaus Oscaro perdavimo į baudos aikštelę puolėjas puikiai susitvarkė su situacija ir bėgo džiaugtis įvarčiu jau ketvirtąją minutę.

Londono komanda savo sirgaliams toliau kūrė šėlsmo atmosferą. 43 minutę galva puikiai sužaidė Gary Cahillas, įmušęs įvartį. Jis įmušė po Johno Terry bandymo.

Ispanijoje savo įvarčių kraitį didino Cristiano Ronaldo, parodęs, kad jam visiškai nesvarbu, kokia bendra situacija – pergalių alkis jį kamuoja nuolat. Portugalijos rinktinės puolėjas jau 22 minutę nuginklavo varžovų vartininką ir antrą kartą tai padarė 74 minutę.

Netrukus jis griebėsi už galvos, kai po smūgio kamuolys atsimušė į virpstą, bet netrukus šypsojosi – po minutės įmušė Alvaro Morato (75 min.).

Čempionų lygos ketvirtfinalio komandos

„Barcelona“

Madrido „Atletico“

„Paris Saint-Germain“

Miuncheno „Bayern“

Madrido „Real“

Londono „Chelsea“

Trečiadienis

Dortmundo „Borussia“ - Sankt Peterburgo „Zenit“ (pirmasis mačas: 4:2)

„Manchester United“ - Pirėjo „Olympiakos“ (pirmasis mačas: 0:2)

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.