Po pergalės – D.Moyeso padėka R.van Persie ir mintys apie finalą

„Tik tam tikri žaidėjai Čempionų lygoje muša „hattrickus“. Robinas van Persie – vienas tokių“, – po „Manchester United“ komandą išgelbėjusios pergalės Čempionų lygos aštuntfinalyje prieš Pirėjo „Olympiakos“ (3:0) kalbėjo „Old Trafford“ šeimininkų treneris Davidas Moyesas.

Įmušęs tris įvarčius R.van Persie mačą baigė ant neštuvų.<br>AP nuotr.
Įmušęs tris įvarčius R.van Persie mačą baigė ant neštuvų.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-03-20 09:15, atnaujinta 2018-02-15 06:49

Ant prarajos ribos po nesėkmės Pirėjuje 0:2 laviravusį „raudonųjų velnių“ klubą į saugiąją pusę persvėrė tris įvarčius įmušęs olandas Robinas van Persie.

Tiesa, nesiseka ir geriausiems. Mačo pabaigoje puolėjas krito ant vejos, skausmo perkreiptu veidu trankė kumščiu į žemę ir paliko aikštę ant neštuvų.

Vis dėlto panašu, kad skausmingas bus pats susidūrimas, o ne traumos padariniai. D.Moyesas po susitikimo tvirtino, jog greičiausiai tai tebuvo labai stiprus sumušimas ir artimiausiu metu auklėtinis atsistos ant kojų.

Jo „Manchester United“ ekipai labai prireiks Čempionų lygos ketvirtfinalyje ir likusioje „Premier“ lygos sezono dalyje.

„Dar jau nebebūsime favoritai“, – apie laukiančius Čempionų lygos mūšius kalbėjo D.Moyesas.

Tačiau D.Moyesas perspėjo varžovus: „Nematau, kodėl „Manchester United“ negalėtų laimėti Čempionų lygos. Jei žaisime pagal savo galimybes, galime įveikti bet kurią komandą.“

„Manchester United“ pergalės sužavėti aplinkiniai viliasi, kad tai bus komandos sezono lūžis. To tikisi ir pats D.Moyesas.

„Nenoriu dabar teigti, kad taip, tai toji akimirka. Tačiau tikrai norėčiau, kad taip būtų“, – sakė D.Moyesas.

Tuo tarpu Pirėjo „Olympiakos“ vyriausiasis treneris Michelis tikino, kad nuo jo auklėtinių nusisuko Fortūna.

„Žvelgiant į rezultatą susidaro įspūdis, kad žaidimas vyko „į vienus vartus“. Tačiau mes turėjome galimybių įmušti, bet jų neišnaudojome. Turėjome labai didelius lūkesčius, bet rezultatas mus nuvylė. Auklėtiniai labai stengėsi, todėl tokia bausmė – pralaimėjimas, jiems labai žiauri. Nors gerai pasirodėme Čempionų lygoje, šiuo metu neturiu kuo džiaugtis. Rūbinėje buvo labai skaudu matyti nuliūdusius savo žaidėjus“, – kalbėjo per žingsnį nuo stebuklo buvęs Michelis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.