„Bayern“ treneris J.Guardiola jau pasiruošęs alaus dušui

Miuncheno „Bayern“ futbolininkai turi puikią progą antradienį jau 24-ą kartą triumfuoti Vokietijos futbolo čempionate. 27-ojo turo rungtynėse Bavarijos klubui išvykoje tik reikia įveikti Berlyno „Hertha“ komandą.

Miuncheno "Bayern" futbolininkai jau antradienį gali tapti Vokietijos čempionais<br>AP nuotr.
Miuncheno "Bayern" futbolininkai jau antradienį gali tapti Vokietijos čempionais<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-03-25 16:10, atnaujinta 2018-02-15 03:23

Jeigu „Bayern“ futbolininkai šiandien laimės jau 19-ą mačą iš eilės šį sezoną, jie taps Vokietijos čempionais, nelaukdami Dortmundo „Borussia“ komandos rezultato.

Prabėgus trims dienoms po to, kai nepavyko užsitikrinti titulo po pergalės prieš „Mainz“ klubą, bavarai antradienio vakarą mėgins paimti tris čempioniškus taškus per dvikovą su „Hertha“ Berlyne.

Laimėjęs 27-ojo turo rungtynes „Bayern“ pagerintų dar vieną rekordą. Miuncheno futbolininkai užsitikrintų čempionų vardus anksčiausiai per visą bundeslygos istoriją, pagerindami savo pačių rekordą 2012-2013 m. sezone.

Po pergalės „Bayern“ nuo artimiausių varžovų turnyro lentelėje jau atsiplėštų 23 taškais, kai iki čempionato pabaigos po 27-ojo turo mačų daugiausiai jau galima bus surinkti tik 21 tašką.

„Bayern“ treneris Pepas Guardiola pirmadienį teigė, jog laimėti Vokietijos čempiono vardą jam yra „pats svarbiausias dalykas“ iš visų trijų titulų, kuriuos šį sezoną gina Miuncheno klubas. Kodėl?

„Labai sunku išlikti kiekvieną savaitę sukoncentravusiems tik pergalei, įrodyti, kad esi geresnis už varžovus, – pirmadienį aiškino J.Guardiola. – Jeigu tu tampi čempionu, vadinasi, sezonas buvo geras“.

Ar „Bayern“ treneris jau pasiruošęs tradiciniam alaus dušui po čempioniškos pergalės Berlyne?

„Jeigu mes žaisime gerai, laimėsime ir tapsime čempionais, aš žaibiškai smuksiu į drabužinę. Ir nemanau, kad žaidėjai suspės mane pavyti“, – tvirtino J.Guardiola.

Bet „Bayern“ futbolininkai dabar jau bent žino, kur ieškoti savo trenerio.

Jerome'as Boatengas galės komandos draugus greičiausiai nuvesti į rūbines, nes geriausiai pažįsta olimpinį stadioną.

Berlyno Šarlotenburgo rajone gimęs „Bayern“ futbolininkas ruošiasi ypatingai šventei, nes grįžta ten, kur prieš penkerius metus „viskas prasidėjo“.

„Jeigu tapsiu čempionu stadione, kuriame pradėjau karjerą, tai bus įspūdingiausia akimirka“, – neslėpė 25 metų gynėjas, prieš trejus sezonus apsivilkęs „Bayern“ aprangą.

Nors pirmąjį mačą Miunchene „Bayern“ laimėjo tik 3:2, devintąją vietą turnyro lentelėje užimančios „Hertha“ akcijos pastaruoju metu krenta.

Du turus iš eilės Berlyno komanda patyrė skaudžius pralaimėjimus 0:3, o per pastarąsias ketverias rungtynes olimpiniame stadione iškovojo vienintelį tašką.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.