D.Šemberas: „Patys matėte, kas stipriausia ekipa Lietuvoje“

„Rezultatas viską pasako už save“, - šypsojosi Vilniaus „Žalgirio“ komandą šiemet papildęs Deividas Šemberas. 35 metų veteranas, ragavęs geriausio Europos futbolo duonos, antradienį džiaugėsi triuškinama pergale prieš Klaipėdos „Atlantą. „Žalgiris“ varžovą, kuris prieš sezoną buvo laikomas pagrindiniu konkurentu A lygos čempionams, nugalėjo 4:0.

Vilniaus komanda klaipėdiečius sutriuškino 4:0.<br>M.Kulbio nuotr. iš archyvo
Vilniaus komanda klaipėdiečius sutriuškino 4:0.<br>M.Kulbio nuotr. iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-03-26 10:05, atnaujinta 2018-02-15 02:59

„Jūs patys matėte, kas yra stipriausia komanda Lietuvoje. Mes tai įrodėme savo žaidimu, - zalgiris-vilnius.lt sakė D.Šemberas. - Pelnytai laimėjome rungtynes ir parodėme, kas yra čempionas, lyderis ir kas bus pirmoje vietoje. Labai džiaugiuosi, kad kiekvienas žaidėjas, kuris buvo aikštėje padarė tą, ką turėjo padaryti.“

D.Šemberas teigė, kad gerą žaidimą lėmė pasirengimas - „Žalgiris“ analizavo „Atlanto“ žaidimą, ruošėsi šiai dvikovai. Tačiau į gynybą pastumtas futbolininkas neslėpė, kad šioje grandyje dar yra ką tobulinti.

„Gynėjams reikia laiko susižaisti, kad geriau ir stabiliau žaistume ir atrodytume. Šįkart padarėme ne tiek daug klaidelių, tačiau jų buvo. Yra ką taisyti ir mes visi tai suprantame“, - sakė D.Šemberas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.