Po dviejų pralaimėjimų „Real“ žvaigždės atsiprašė gerbėjų

Madrido „Real“ futbolininkų galimybės tapti Ispanijos čempionais pakibo ant plauko.  Per pastarąsias keturias dienas patyrę net du pralaimėjimus madridiečiai nukrito į trečiąją vietą turnyro lentelėje, tačiau „Real“ treneris Carlo Ancelotti vis dar nepraranda vilties iškovoti titulą.

"Real" žvaigždė C.Ronaldo ant žemės - jo komanda pralaimėjo du mačus per keturias dienas Ispanijos pirmenybėse.<br>AP nuotr.
"Real" žvaigždė C.Ronaldo ant žemės - jo komanda pralaimėjo du mačus per keturias dienas Ispanijos pirmenybėse.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 27, 2014, 2:29 PM, atnaujinta Feb 15, 2018, 1:47 AM

Po pralaimėjimo namuose „Barcelona“ (3:4) per „El Clasico“ mūšį „Real“ futbolininkai trečiadienį Andalūzijoje 1:2 nusileido ir „Sevilla“ komandai. Tai buvo du pirmieji Madrido komandos pralaimėjimai per penkis pastaruosius mėnesius.

Prieš keturias dienas „Real“ dar buvo Ispanijos čempionato lyderis, tačiau dabar jau trimis taškais atsilieka nuo Madrido „Atletico“ (73 taškai) ir dviem – nuo „Barcelona“ (72) komandų, todėl turi laukti varžovų nesėkmės norėdamas grįžti į viršūnę.

Po dviejų nesėkmių „Real“ treneris Carlo Ancelotti pripažino, jog jo komandos šansai „komplikavosi“, tačiau iškovoti Ispanijos čempionų titulą vis dar nėra „neįmanoma“.

„Akivaizdu, kad tai daug sudėtingiau, bet nėra neįmanoma, – po mačo Sevilijoje aiškino C.Ancelotti. – Daug kartų kartojau, kai dar viskas sekėsi gerai, kad turėsime ir sunkių akimirkų. Šios akimirkos dabar atėjo. Mes privalome sureaguoti ir visi pademonstruoti savo valią. Bus daug sunkiau, bet mes privalome galvoti tik patys apie save. Pralaimėti du mačus tokiu sezono momentu nėra gerai.“

„Mes kovosime iki paskutiniųjų savo jėgų“, – treneriui pritarė gynėjas Alvaro Arbeloa.

„Dabar jau neturime teisės klysti. Negalime prarasti nė taško, – antrino saugas Xabi Alonso. – Situacija labai sudėtinga.“

„Toliau dirbsime. Žinojome, kad turėsime sunkų varžybų tvarkaraštį. Bet mūsų sirgalių prašome mums atleisti“, – „Canal Plius“ televizijai sakė „Real“ brazilas Marcelo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.