D.Šemberas: „Ekranas“ – banda, sustojusi savo aikštės pusėje“

Po nulinių lygiųjų žalgiriečiai, žinoma, iš Panevėžio išvyko ne pačios geriausios nuotaikos. Viena didžiausių A lygos žvaigždžių Deividas Šemberas neslėpė apmaudo, kad nepavyko įveikti tankių „Ekrano“ gynybos gniaužtų ir mačas baigėsi taikiai.

D.Šemberas nebuvo patenkintas lygiosiomis.<br>D.Umbraso nuotr. iš archyvo
D.Šemberas nebuvo patenkintas lygiosiomis.<br>D.Umbraso nuotr. iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 31, 2014, 3:46 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 11:53 PM

- Kokį įspūdį paliko jauna Panevėžio „Ekrano“ ekipa?, – dienraščio „Sekundė“ korespondentas paklausė „Žalgirio“ saugo Deivido Šembero.

- Jokio įspūdžio nepaliko „Ekranas“. Labiau paliko ne komandos, o didelės bandos įspūdį, kuri sustojus savo aikštės pusėje spardo kamuolius kur papuola. Tokiu būdu bandydami žaisti futbolą. Tokia ir komanda.

Apmaudu, kad jos neapžaidėme. Nebuvau susidūręs su tokiu futbolu. Sunku kažką komentuoti. Tokios sąlygos, kurios yra čia – rūbinės, pasiruošimo sąlygos, aikštė… Ką čia bekalbėti.

Čia ne futbolui sąlygos. Kokios galimybės, toks ir varžovų žaidimas. Mes buvome atvykę žaisti futbolo, tačiau jie neleido mums jo žaisti. Bandėme, bet nesigavo, toks ir rezultatas.

- Ar jis dėsningas?

- Manau, kad rezultatas nedėsningas. Jiems iškovotas taškas prilygsta pergalei ir šitam dideliam miestui – džiaugsmas. Mums dideli nuostoliai, prarasti taškai. Ką padarysi, futbole taip būna.

Komandos, kurios taip žaidžia, kartais pasiekia šiokį tokį rezultatą. Tačiau toli gražu nėra ką veikti su tokiu žaidimu aukščiausioje lygoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ką rodo Lietuvoje vykstančios karinės pratybos?