„Hearts“ aistruolius vis labiau kausto nerimas

Ūkio banko žlugimas ir toliau kelia nerimą Škotijoje, kur „Foundation of Hearts“ įkūrėjai mėgina išgelbėti Vladimirui Romanovui priklausiusį klubą Edinburgo „Hearts“. Organizacijos vadovas Ianas Murray pirmadienį prabilo apie tai, kad nesugebėjimas priimti sprendimų Lietuvoje verčia nerimauti, rašo heraldscotland.com.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 1, 2014, 8:37 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 11:03 PM

Klubo sirgalių sudarytas fondas praėjusį penktadienį sužinojo, kad pagrindinis klubo akcininkas ir kreditorius ŪBIG parėmė anksčiau sudarytą sandorį su „Company Volunatry Arrangement“. Tačiau galutinis sprendimas staiga buvo nukeltas iki kito pirmadienio.

„Hearts“ sirgaliai atsargiai žiūri į Lietuvą, iš kur laukia gerų žinių, tačiau virš klubo jau ilgą laiką kabo juodas debesis, nes pagrindiniai akcininkai ŪBIG ir „Ūkio bankas“ patyrė finansinį krachą.

„Hearts“ dabar turi apie 30 milijonų svarų skolų ir nepanašu, kad klubas turi daugiau pinigų, kad ištemptų iki sezono pabaigos.

„Manau, kad visi esame sunerimę. Norime, kad pagaliau pasiektume finišo liniją. Viskas tęsiasi per ilgai. Per dažnai viskas atidėliojama. Iš Lietuvos gauname per mažai informacijos, o ir ji būna neaiški“, - BBC „Radio Scotland“ sakė I.Murray'us.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.