Prieš mūšį – P.Guardiolos pokštai ir R.Giggso ryžtas

Prieš intriguojantį Čempionų lygos ketvirtfinalį nuotaikos „Manchester United“ ir „Miuncheno Bayern“ stovyklose skiriasi kaip diena ir naktis. Spaudos konferencijoje vokiečių vyriausiasis treneris Pepas Guardiola leido sau papokštauti, o iš susikaupusio Mančesterio komandos barikadų pusės girdėjosi ryžtas.

Pokštą papasakojęs P.Guardiola supranta, kad aikštėje juokams vietos nebeliks.<br>AP nuotr.
Pokštą papasakojęs P.Guardiola supranta, kad aikštėje juokams vietos nebeliks.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 1, 2014, 11:12 AM, atnaujinta Feb 14, 2018, 11:25 PM

Laimėti Čempionų lygą

Nepaisant prasto sezono ir „Bayern“ klijuojamos favoritų etiketės, „Manchester United“ žaidžiantysis trenerio asistentas Ryanas Giggsas žadėjo užkurti Čempionų lygos titulo savininkams pirtį.

„Daugeliui „Bayern“ yra aiškūs favoritai, bet mes esame „Manchester United“ ir žaidžiame „Old Trafford“ stadione. Jis matęs daugybę puikių futbolo vakarų, ypač Europos turnyruose. Todėl mes, žaidėjai, nežiūrime į „Bayern“ kaip į favoritus. Matome save kaip „Manchester United“, žaidžiantį savo namuose“, – BBC sakė kovingai nusiteikęs 40 metų saugas.

Velsietis pripažįsta, kad „Bayern“ yra fantastiška komanda, bet tiki, kad tai nėra neįveikiamas barjeras. Tikėjimo R.Giggsui netrūksta, nes jis kalba ir apie triumfą Čempionų lygoje.

„Be abejo, kad tai įmanoma. Tiesiog reikia žaisti gerai ir tikėtis bent šiek tiek sėkmės“, – tvirtino R.Giggsas.

Žaidėjai užsidegę

„Manchester United“ treneris Davidas Moyesas patenkintas. Jis džiaugiasi, kad treniruotėse jo auklėtiniai nusiteikę karingai ir nekantrauja mūšio su čempionais.

„Tikiu savo žaidėjais. Visi labai nori žaisti. Tai puikiai matosi treniruotėse“, – sakė D.Moyesas.

Tiesa, „Manchester United“ komandą kamuoja sveikatos problemos. Ne pilna jėga gali žaisti gynėjai Rafaelis ir Alexas Buttneris, todėl D.Moyesas perspėjo, kad sudėtyje bus pokyčių.

Pokštai apie trenerio postą

Tuo tarpu „Bayern“ vairininkas P.Guardiola pasidalijo istorija, kaip, anot jo, praleido progą pakeisti Alexą Fergusoną šiam atsisveikinant su „Manchester United“.

„A.Fergusonas pasikvietė mane į neįtikėtiną restoraną. Puikiai praleidome laiką. Tačiau mano anglų kalba nėra ideali, o jis kalbėjo labai gretai. Nelabai jį supratau, todėl galbūt praleidau pasiūlymą tapti treneriu“, –  „The Guardian“ juokavo specialistas.

Surimtėjęs jis kalbėjo apie daugybę kritikos sulaukiantį D.Moyesą. Jis užstojo škotą tvirtindamas, kad „Manchester United“ trenerio postą užima ne be reikalo.

Negali kartoti klaidų

Kalbėdamas apie būsimą dvikovą P.Guardiola tikisi, kad „Bayern“ neatsipalaiduos ir pasimokys iš savaitgalio lygiųjų 3:3 su „Hoffenheim“.

„Jei žaisime taip, kaip su „Hoffenheim“, tikrai nelaimėsime ir nepateksime į pusfinalį. Bet jei žaisime geriau, susikursime galimybių“, – kuklinosi strategas.

Čempionų lygos kovos antradienį:

„Manchester United“ – „Bayern“ 21 val. 45 min.

„Barcelona“ – Madrido „Atletico“ 21 val. 45 min.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.