Čempionų lygoje – PSG antausis „Chelsea“ ekipai ir „Real“ šventė

Madrido „Real“ žengė viena koja į Čempionų lygos pusfinalį, o „Paris Saint-Germain“ apie savo ambicijas pranešė netikėta pergale. Trečiadienį buvo sužaisti du elitinės Europos klubų lygos mačai, kuriuose emocijų ir karščio netrūko. Itin skaudžiai pralaimėjo Londono „Chelsea“ komanda. Ji 1:3 nusileido PSG futbolininkams ir daugiausia bėdų patyrė po to, kai įsimušė sau į vartus.

„Real“ ir „Borussia“ mačas.<br>AP nuotr.
„Real“ ir „Borussia“ mačas.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 2, 2014, 10:37 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 10:22 PM

Ši situacija užpylė nemažai druskos ant „Chelsea“ žaizdos – Jose Mourinho auklėtiniai neseniai po įvarčio į savus vartus pralaimėjo Anglijos čempionate.

Atsilikinėdama 1:2 Londono ekipa stengėsi rengti dar daugiau atakų ir šiek tiek mažiau saugojosi. PSG tuo pasinaudojo – per teisėjo pridėtą laiką įmušė dar vieną įvartį.

Tiesa, pergalė PSG komandai gali kainuoti itin daug - traumą patyrė Zlatanas Ibrahimovičius, tačiau kol kas neaišku, ar jis praleis atsakomąjį mačą.

O Madride viskas vyko pagal Carlo Ancelotti planą. Jo auklėtiniai 3:0 sutriuškino praėjusių metų finalininkę Dortmundo „Borussia“ komandą ir nutildė skeptikus, kalbėjusius apie praeities vaiduoklius. „Real“ praėjusį sezoną pusfinalyje pralaimėjo Jurgeno Kloppo auklėtiniams.

Čempionų lygos ketvirtfinalio etapo pirmieji mačai

„Paris Saint-Germain“ - Londono „Chelsea“ 3:1. E.Lavezzi (4), D.Luizas (62 - į savo vartus), J.Pastore (90+3)/E.Hazardas (27)

4 min. vietos baudos aikštelėje gavo Ezequielis Lavezzi. Jis nepraleido progos ir įmušė įvartį.

27 min. Thiago Silva čiuožė šonu, mėgindamas išmušti kamuolį, tačiau pataikė varžovui į koją. Teisėjas netrukus jau bėgo rodydamas į 11 metrų baudinį. Jį realizavo E.Hazardas.

61 min. J.Mourinho ir „Chelsea“ gerbėjai bei futbolininkai susiėmė už galvų – į savo vartus įsimušė D.Luizas.

90+3 min. J.Pastore  per teisėjo pridėtą laiką galingai kalė vinį į varžovus, išvedęs PSG į priekį 3:1.

Madrido „Real“ - Dortmundo „Borussia“ 3:0. G.Bale'as (3), Isco (27), C.Ronaldo (56)

3 min. Garethas Bale'as įmušė jau trečiąją minutę, puikiai priimdamas Danielio Carvajalo perdavimą. G.Bale'as varžovų vartininką nuginklavo žemu smūgiu į kairįjį kampą.

27 min. prie G.Bale'o prisidėjo Isco, tinkamu laiku atsidūręs tinkamoje vietoje. Jis į vartų tinklą pasiuntė atšokusį kamuolį.

57 min. Luka Modričius laiku pamatė C.Ronaldo ir atliko jam perdavimą į baudos aikštelę, kuris nuginklavo varžovų vartininką.

Antradienio rezultatai:

„Barcelona“ - Madrido „Atletico“ 1:1.

„Manchester United“ - Miuncheno „Bayern“ 1:1.

Aštuntfinalis.

Madrido „Real“ komanda atkrintamąjį etapą pradėjo lengvai. Išvykoje C.Ancelotti auklėtiniai 6:1 sutriuškino Gėlzenkircheno „Schalke“ ekipą, o namuose šventė pergalę 3:1. Ispanijos klubo sirgaliai dabar svajoja apie dar vieną pašalintą vokiečių komandą.

„Borussia“ kelias į ketvirtfinalį buvo sunkesnis, tačiau reikalus J.Kloppas išsprendė per pirmąją kovą su Sankt Peterburgo „Zenit“, kai laimėjo 4:2. Vėliau namuose Vokietijos klubas pralaimėjo 1:2.

Zlatano Ibrahimovičiaus vedamas Paryžiaus klubas per pirmąsias rungtynes priminė apie savo ambicijas, kai 4:0 sutriuškino Lėverkuzeno „Bayer“ futbolininkus. Antrąją kovą PSG laimėjo 2:1.

J.Mourinho ir „Chelsea” komandai buvo žadamas didžiulis pavojus, kai išvykoje su Roberto Mancini treniruojama bei Didier Drogba ir Wesley Sneijderio vedama Stambulo „Galatasaray“ sužaidė 1:1. Bet namuose „Chelsea“ buvo užtikrinta ir šventė pergalę 2:0.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.