Įspūdingas „Atletico“ saugo Diego įvartis sužavėjo ir varžovus

Lygiųjų maratonas tarp „Barcelona“ ir Madrido „Atletico“ tęsiasi. Čempionų lygos pirmajame ketvirtfinalyje ekipos sužaidė 1:1 - tai buvo jau ketvirtosios lygiosios šių komandų tarpusavio rungtynėse.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 2, 2014, 11:27 AM, atnaujinta Feb 14, 2018, 10:50 PM

Šiame mače „Camp Nou" ryškiausias buvo ne Lionelis Messi, o netikėtai pasirodęs Diego Ribas, kuris pirmajame kėlinyje, 28 min., pakeitė traumą patyrusį „Atletico" atakų lyderį Diego Costą ir tapo Madrido komandos didvyriu.

29-erių brazilas 56 minutę fantastišku smūgiu iš 25 metrų pasiuntė kamuolį į viršutinį Jose Manuelio Pinto saugomų vartų kampą.

Po rungtynių interneto portaluose akimirksniu atsirado balsavimai, kuriuose klausiama, ar Diego smūgis gali tapti gražiausiu šio sezono Čempionų lygos įvarčiu. Rezultatai kol kas labai palankūs Madrido komandos saugui.

Šis smūgis sužavėjo net tik „Atletico" gerbėjus, bet ir varžovus.

„Kai pamačiau, kad kamuolys skrieja į vartus, vos nepradėjau švęsti įvarčio. Jis buvo toks nuostabus", - po rungtynių prisipažino „Barcelona" treneris Gerardo Martino.

„Buvau geroje vietoje ir viską puikiai mačiau. Iš karto supratau, kad įvartis bus. Pajutau tikrą džiaugsmą", - paklaustas apie Diego įvartį, sakė „Atletico" treneris Diego Simeone.

Diego dar visai neseniai priklausė „Wolfsburg" komandai. Prieš trejus metus jis vienam sezonui buvo paskolintas „Atletico" ekipai. Praėjusį ir šį sezoną jis toliau atstovavo „Wolfsburg" ekipai, bet prieš keletą mėnesių pasirašė sutartį su „Atletico", nes labai norėjo žaisti Čempionų lygoje.

„Džiaugiuosi dėl Diego, nes jis labai stengėsi, nors kurį laiką buvo nuošalyje. Šios rungtynės tapo pavyzdžiu, kad sunkus darbas futbole visada atsiperka", - sakė argentinietis D.Simeone.

Nors nuostabus įvartis neatnešė pergalės „Atletico" komandai - 78 minutę rezultatą išlygino Neymaras - D.Simeone žarstė pagyras savo žaidėjams.

„Esu labai patenkintas savo komanda - tai buvo vienos geriausių rungtynių per dvejus metus. Tai komanda vyrų, kurie žaidžia iš širdies ir su pasididžiavimu. Tai žaidėjai, kurie niekada nepasiduoda. Aš džiaugiuosi, nes mes metėme iššūkį varžovams. Esu patenkintas, kad mes mes taip žaidžiame. Neabejoju, kad kitos rungtynės bus labai aistringos", - kalbėjo D.Simeone.

Įvartį galite pažiūrėti čia.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.