Vokietijoje nutrūko įspūdinga „Bayern“ nepralaimėtų mačų serija

Po pusantrų metų pertraukos Miuncheno „Bayern“ prisiminė, ką reiškia pralaimėti Vokietijos futbolo čempionate. Vokietijos čempionų titulą užsitikrinę Pepo Guardiolos auklėtiniai svečiuose 0:1 turėjo pripažinti aštuntoje vietoje žengiančios „Augsburg“ ekipos pranašumą.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 5, 2014, 9:04 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 8:42 PM

Iki šio mačo „Bayern“ buvo nepralaimėję net 53 susitikimų iš eilės. Paskutinį kartą Miuncheno komandą Vokietijoje buvo nuskriaudę 2012-ųjų spalio 28-ąją.

„Augsburg“ tai buvo pirmoji pergalė prieš „Bayern“ po penkių pralaimėtų Vokietijos čempionato ir trijų šalies taurės mačų.

Tiesa, Miuncheno ekipa vertėsi ne pajėgiausia sudėtimi. Nežaidė Arjenas Robbenas, Franckas Ribery, Philippas Lahmas, ant suolo sėdėjo Davidas Alaba, Jerome‘as Boatengas, Mario Goetze, Dante ir Thomasas Mulleris.

„Vokietijos čempionatas mums jau baigėsi, mūsų tikslas – Čempionų lyga“, – dar prieš rungtynes sakė visą dėmesį į ketvirtfinalį su „Manchester United“ sutelkęs P.Guardiola.

„Augsburg“ pergalę lėmė vienintelis Sasha Moelderso tikslus smūgis 31-ąją susitikimo minutę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.