„Real“ stovykloje – baimė dėl C.Ronaldo ir pagyros „Bayern“

Carlo Ancelotti po Čempionų lygos pusfinalio burtų negailėjo pagyrimų Miuncheno „Bayern“ komandai, tačiau pabrėžė, kad ši nėra kažkuo geresnė už Madrido „Real“.

C.Ancelotti nenusiteikęs nusileisti. Jis nori titulo.<br>AP nuotr.
C.Ancelotti nenusiteikęs nusileisti. Jis nori titulo.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-04-11 20:11, atnaujinta 2018-02-14 17:26

„Bayern“ futbolininkai prieš dvejus metus pusfinalyje eliminavo „Real“ ekipą, kai šventė pergalę po vienuolikos metrų baudinių serijos. Dabar Miuncheno komanda planuoja tapti pirma ekipa Čempionų lygoje, kuri apgynė nugalėtojų vardą.

„Tai nuostabi komanda. Jie ir individualiai, ir komandiškai žaidžia kokybiškai. Jų sezonas – puikus. Josepas Guardiola yra vienas geriausių trenerių pasaulyje ir turi gausybę patirties. Mums bus sunku, tačiau tas pats galioja ir „Bayern“ ekipai. Nemanau, kad kam nors lengva žaisti su „Real“, - sakė C.Ancelotti. - Jie gali būti favoritais, bet mūsų tikslas laimėti trofėjų. Jeigu norime tai padaryti, turėsime nugalėti „Bayern“.

Tačiau „Real“ sirgaliai nerimauja, nes nėra aišku, ar galės žaisi lyderis ir Metų futbolininko apdovanojimą gavęs Cristiano Ronaldo. Portugalas praleido pastaruosius du „Real“ mačus dėl traumos. Manoma, kad C.Ronaldo negalės žaisti trečiadienį „Copa del Rey“ finale su „Barcelona“.

C.Ancelotti patvirtino, kad žvaigždė nežais ir šeštadienį Ispanijos čempionate, tačiau „Real“ viltys, kad rezultatyviausias Čempionų lygos žaidėjas – šį sezoną įmušė 14-a įvarčių – bus pasirengęs iki pirmojo mačo su „Bayern“ balandžio 23 dieną.

„Jis nežais savaitgalį, - sakė 54 metų specialistas. - Manoma, kad dabar geriausia jam leisti ilsėtis. Dar nežinome, ar jis žais trečiadienį. Bet manau, kad jis greitai atsigaus.“

Prieš burtų ceremoniją apie tai, kad nenorėtų žaisti su Londono „Chelsea“ užsiminęs J.Guardiola, taip pat gyrė būsimus varžovus.

„Labai laukiu mačų, - sakė ispanas. - Jie turi greitų atakuojančių žaidėjų, taip pat greitų gynėjų ir nuostabų vartininką. Puikiai žinau šią komandą ir suprantu, kaip bus sunku. „Real“ turi viską: fantastišką stadioną, nuostabius sirgalius, nepakartojamus žaidėjus ir labai patyrusį trenerį. Mums tai bus rimtas išbandymas. Tačiau aš labai pasitikiu savo komanda.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.