„Monaco“ nusitaikė į Madrido „Atletico“ trenerį su puolėju

Ar treneris Diego Simeone ir puolėjas Diego Costa – du svarbiausi futbolo pasaulį sužavėjusio Madrido „Atletico“ vyrai – jau šią vasarą apsivilks „Monaco“ aprangą?

Madrido „Atletico“ treneris D.Simeone vasarą gali pereiti į „Monaco“ klubą.<br>AP nuotr.
Madrido „Atletico“ treneris D.Simeone vasarą gali pereiti į „Monaco“ klubą.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-04-15 13:28, atnaujinta 2018-02-14 16:03

Prancūzijos pirmenybėse „Paris Saint-Germain“ dominavimą svajojantys nutraukti kunigaikštystės klubo vadovai toliau intensyviai ieško, kuo galėtų sustiprinti savo komandą.

Prieš savaitę „L'Equipe“ dienraštis pranešė, jog Monaco“ savininko Dmitrijaus Rybolovlevo akiratyje buvo atsidūręs Zinedine'as Zidane'as. Ryškiausiai Prancūzijos futbolo žvaigždei Rusijos oligarchas pasiūlė užimti trenerio postą.

Šiuo metu 41-erių prancūzas yra Madrido „Real“ trenerio Carlo Ancelotti asistentas. 2014-ųjų sausį po studijų Limožo sporto teisės ir ekonomikos centre Z.Zidane'as gavo oficialų futbolo trenerio diplomą.

Antradienį „France football“ – kitas autoritetingas Prancūzijos sporto žiniasklaidos flagmanas – paskelbė dar sensacingesnę informaciją.

Pasak „France football“ šaltinių, „Monaco“ būsimų pirkinių sąrašo viršūnėje yra Diego Simeone ir Diego Costa.

43 metų argentiniečio vadovaujamas Madrido „Atletico“ 2012-aisiais laimėjo Europos lygą ir Europos taurę, o 2013-aisiais į viršų kėlė Ispanijos Karaliaus taurę.

Šį sezoną buvusio Argentinos rinktinės saugo (106 mačai) auklėtiniai pirmauja Ispanijos pirmenybėse ir pateko į Čempionų lygos pusfinalį.

Kartu su D.Simeone „Monaco“ vadovai tikisi prisivilioti ir ryškiausią „Atletico“ žvaigždę D.Costą. Natūralizuotas ir už Ispanijos rinktinę jau vieną mačą suspėjęs sužaisti 25 metų brazilas bus paklausiausia prekė šios vasaros žaidėjų turguje.

D.Costa išpirkos kaina – 38 mln. eurų, o šią sumą pasiruošęs sumokėti ne tik „Monaco“, bet ir Londono „Chelsea“, „Manchester United“, Londono „Arsenal“ klubai.

Tiesa, „Monaco“ turi vieną pranašumą prieš savo varžovus – žaidėjo interesams atstovauja futbolo agentas Jorge Mendesas, jau 2013-ųjų vasarą į kunigaikštystę pasiuntęs visą būrį savo globotinių.

Po 2012-2013 m. sezono buvęs „Atletico“ lyderis Radamelas Falcao taip pat buvo sulaukęs garsiausių klubų pasiūlymų, tačiau galiausiai apsivilko „Monaco“ aprangą.

Šį sezoną „Monaco“ treniruoja Claudio Ranieri. Nuo 2012-ųjų kunigaikštystės klube dirbantis 62 metų italas padėjo komandai iš antrojo Prancūzijos diviziono grįžti į „Ligue 1“ pirmenybes, bet jo ateitis, regis, jau aiški.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.