D.Beckhamui Majamyje iššūkį metė verslininkai

Davido Beckhamo futbolo imperija Majamyje sulaukė rimto pasipriešinimo. Prieš garsųjį Anglijos futbolininką stojo verslininkai, kurie nenori, kad buvęs tokių ekipų kaip „Manchester United“, Madrido „Real“, „Paris Saint-Germain“ žaidėjas žadamoje vietoje statytų stadioną, rašo guardian.co.uk.

Taip gali atrodyti D.Bechkamo futbolo imperijos stadionas.<br>„Reuters“/„Scanpix“ nuotr. iš archyvo
Taip gali atrodyti D.Bechkamo futbolo imperijos stadionas.<br>„Reuters“/„Scanpix“ nuotr. iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-04-15 12:03, atnaujinta 2018-02-14 16:08

Siuntų gabenimu užsiimančių bendrovių ir milijonieriaus automobilių pardavėjo aljansas sukūrė reklamas, kuriose protestuoja prieš D.Beckhamo planus statyti futbolo stadioną Majamyje. Jie tvirtina, kad 38 metų pramogų pasaulio atstovo planai prieštarauja miesto interesams – esą stadionas sutrukdytų „Panama Canal“ plėtrą.

„Negalime nutraukti ir panaikinti gerai apmokamų darbų. Tai ir kranų operatoriai, kratinių darbuotojai, mechanikai. Negalime jų keisti į mažai apmokamus stadionų darbus“, - rašoma Majamio jūrų uosto aljanso pranešime. Šis pranešimas-reklama buvo patalpintas „Miami Herald“ laikraštyje.

Praėjusį mėnesį buvęs Anglijos rinktinės futbolininkas paskelbė apie planus šalia salos uosto įrengti 25 tūkstančių vietų stadioną. Apie 14,5 hektaro vietoje atsirastų ir parduotuvės, viešbučiai, biurai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.