Varžovams neįmušanti „Dainava“ kamuolį kreipė į savo vartus

Šio sezono lygiųjų meistrai Panevėžio „Ekrano“ futbolininkai neleido Klaipėdos „Atlantui“ priartėti prie Lietuvos A lygos lyderių Vilniaus „Žalgirio“ ir Gargždų „Bangos“ ekipų.

„Ekrano“ ir „Atlanto“ mačas.<br>fkekranas.lt nuotr.
„Ekrano“ ir „Atlanto“ mačas.<br>fkekranas.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 16, 2014, 7:45 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 2:04 PM

Trečiadienį aštuntojo turo rungtynėse Klaipėdoje mačas baigėsi 2:2. Abu kartus rezultatą lygino „Ekranas“, kuriam tai buvo šeštosios lygiosios šį sezoną.

Dar septintąją minutę „Atlantą“ į priekį išvedė Edgaras Žarskis. Vėliau klaipėdiečiai atliko keletą pavojingų smūgių, bet skolingas nebuvo ir „Ekranas“, jau vienuoliktą minutę po Elivelto Ribeiro Dantas smūgio išlyginęs rezultatą.

Ilgai „Ekranas“ įvarčiu nesidžiaugė, nes septynioliktą minutę užtikrintai pavėjui smūgiavo Tadas Eliošius.

Šįkart „Ekranas“ užtruko ilgiau, kol įmušė išlyginamąjį įvartį. 66 minutę tai padarė Tomas Dapkus.

Ekipos vėliau stengėsi pralaužti viena kitos gynybą, tačiau išnaudoti progų nepavyko ir pakankamai atvirame mače klubai pasidalino po tašką.

Klaipėdos „Atlantas“ – Panevėžio „Ekranas“ 2:2. E.Žarskis (7), T.Eliošius (17)/ E.R.Dantas (11), T.Dapkus (66).

Toliau sėkmingai į dugną grimzta skylėtas it rėtis Alytaus „Dainavos“ laivas. Dzūkų klubą šįkart sutriuškino Marijampolės „Sūduvos“ futbolininkai. Jiems padėjo ir Nedas Čeplinskas, dukart įsimušęs į savo vartus. „Sūduva“ namuose 5:0 nugalėjo dar nė taško neturinčią „Dainavą“.

Tai trečiasis „Dainavos“ pralaimėjimas per penkis pastaruosius mačus tokiu rezultatu. Anksčiau Vilniaus „Žalgiris“ ekipą sutriuškino 8:0, „Banga” - 6:0, „Klaipėdos granitas“ ir „Šiauliai“ - po 5:0.

Absoliutus lygos autsaideris per aštuonis turus praleido 42-ą įvartį. „Dainava“ per mačą vidutiniškai praleidžia po penkis įvarčius ir dar nėra nė karto įmušusi varžovams.

Marijampolės „Sūduva“ – Alytaus „Dainava“ 5:0. N.Čeplinskas (13 - į savo vartus, 41), M.Andelkovičius (54), T.Radzinevičius (59 - 11 m baudinys), A.Brokas (78).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.