„Manchester City“ gėdingai gelbėjosi mače su autsaideriu

„Manchester City“ sirgaliai tūžo ir šaukė iš visų jėgų, o futbolininkai aikštę paliko nuleidę galvas. Apie Anglijos čempionato trofėjų galvojanti „Manchester City“ ekipa trečiadienį raudonavo iš gėdos, kai nesugebėjo įveikti lygos autsaiderės „Sunderland“ komandos.

„Manchester City“ ir „Sunderland“ rungtynės.<br>AP nuotr.
„Manchester City“ ir „Sunderland“ rungtynės.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 17, 2014, 12:23 AM, atnaujinta Feb 14, 2018, 1:45 PM

Mačas „Etihad“ stadione baigėsi 2:2. „Manchester City“ sirgaliai manė, kad jų komanda reikalus sutvarkė dar antrąją minutę, kai po Sergio Aguero perdavimo įmušė Fernandinho. Tačiau 73 minutę Emanuele Giaccherini skersavo kamuolį į baudos aikštelę, kur staigų smūgį atliko Connoras Wickhamas, išlygindamas rezultatą – 1:1.

Šis duetas užtikrintai sužaidė ir 83 minutę. Vėl įmušė C.Wickhamas. Mančesterio komandą nuo pralaimėjimo išgelbėjo S.Nasri - 2:1.

Tai buvo 33-ias mačas „Manchester City“ komanda. Ji keturiais taškais atsilieka nuo antroje vietoje esančios „Chelsea“ komandos ir šešiais nuo lyderės „Liverpool“. Tačiau abu pagrindiniai varžovai yra sužaidę turu daugiau.

Trečiadienio rezultatai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.