Po „El Clasico“ – pagyros G.Bale'ui ir karaliaus lėktuvo gedimas

Kritikuotas ir spaustas brangiausias Madrido „Real“ ekipos pirkinys Garethas Bale'as pateisino lūkesčius. Jis sukūrė šventę „Real“ gerbėjams ir karališkajam klubui padovanojo karaliaus taurę.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 17, 2014, 12:41 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 1:26 PM

Kai rezultatas buvo lygus 1:1, 84 minutę G.Bale'as it raketa pasileido „Barcelona“ vartų link ir reidą užbaigė įvarčiu.

„Real“ treneris Carlo Ancelotti sakė, kad šis įvartis buvo, be abejonės, svarbiausias G.Bale'o karjeroje.

„Tai buvo lemiamas momentas. Kai M.Bartra išlygino rezultatą, bet kas galėjo atsitikti“, - sakė C.Ancelotti.

90-ąją minutę rezultatą galėjo išlyginti Neymaras, tačiau jaunajam brazilui nepavyko to padaryti.

„Labai sunku stebėti tokį žaidėjo sprintą, tokiu metu. - apie G.Bale'ą kalbėjo ir „Barcelona“ treneris Gerardo Martino. - Po to kai išlyginome rezultatą, kontroliavome žaidimą. Iki tos kontratakos.“

Prie aikštėje švenčiančios komandos prisijungė ir dėl traumos nežaidęs Cristiano Ronaldo. Vėliau komandą pasveikino karalius Juanas Carlosas. Jis įteikė „Real“ žaidėjams medalius ir taurę.

Tiesa, dėl techninių nesklandumų buvo atidėtas monarcho skrydis, tačiau jis spėjo atvykti laiku ir su 50 tūkst. sirgalių stebėjo „El Clasico“ mačą.

C.Ancelotti tai buvo pirmasis trofėjus su „Real“ ekipa ir pirmoji pergalė „El Clasico“. Pirmuosius du mačus, vadovaujant C.Ancelotti, Madrido komanda pralaimėjo.

Dabar „Real“ koncentruosis į Ispanijos čempionatą, kuriame jos pagrindinė varžovė Madrido „Atletico“ ekipa, ir į Čempionų lygos pusfinalį. Čia laukia nugalėtojos titulą ginanti Miuncheno „Bayern“.

Pralaimėjimas finale buvo didelis smūgis G.Martino, kurio treniruojami katalonai iškrito iš Čempionų lygos ir gali neapginti Ispanijos čempionų vardo.

„Buvo sunki savaitė visuose frontuose. Kaip ir sakiau prieš vieną, du, tris mėnesius, nemanau, kad mano ateities komandoje klausimu kas nors pasikeitė. Nemanau, kad kas būtų kitaip, jei būtume laimėję“, - sakė strategas, kuris tikisi „Barcelona“ ekipą treniruoti ir kitą sezoną.

Iki Ispanijos čempionato pabaigos liko penki turai. „Barcelona“ keturiais taškais atsilieka nuo pirmaujančios „Atletico“ ir tašku nuo „Real“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.