D.Moyeso apsipirkimui – apie 121 milijonas eurų

D.Moyesas ruošiasi apsipirkti.<br>AP nuotr.
D.Moyesas ruošiasi apsipirkti.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 20, 2014, 2:19 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 12:51 PM

Davidas Moyesas patvirtino, kad turi parengęs rimtą planą vasaros apsipirkimui. „Manchester United“ strategas pabrėžė, kad tikisi į komandą naujokų atvesti dar iki pasaulio futbolo čempionato starto, kuris įvyks birželio 12-ąją.

Pranešama, kad D.Moyesui klubo vadovai patikėjo virš 121 milijono eurų naujiems pirkiniams. Anglijos žiniasklaidoje rašoma, kad serą Alexą Fergusoną pakeitęs škotas jau arti susitarimo dėl Luke'o Shaw. Šį futbolininką „Manchester United“ gali įsigyti už 36 milijonus svarų.

„Manchester United“ komanda, kuri kitą sezoną veikiausiai nežais Čempionų lygoje, nes nepasieks reikiamos ribos Anglijos čempionate, siejama su Lisabonos „Sporting“ saugu Williamu Carvalho.

Pasak dailymail.co.uk, D.Moyesas jau lankėsi Portugalijoje ir stebėjo „Porto“ gynėją Eliaquimą Mangalą bei jo komandos draugą Jacksoną Martinezą.

„Turiu pripažinti, kad esu stipriai įsitraukęs į plano vykdymą. Turiu daug idėjo kitam sezonui, - „Manchester Evening News“ sakė D.Moyesas. - Pirmieji veiksmai turėtų įvykti iškart po sezono, tačiau dabar jau reikia į kai ką pažiūrėti. Kol kas sudėtinga, nes žaidėjai galvoja apie pasaulio čempionatą. Klubai nori visus reikalus sutvarkyti kuo anksčiau, tad situacija ne iš lengvųjų.“

Anglijos čempionate tiesioginiai kelialapiai į Čempionų lygą duodami 1-3 vietoms, o ketvirtoji gauna teisę varžytis atrankos etape.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.