„Manchester United“ ruošiasi atleisti D.Moyesą

D.Moyesas „Manchester United“ ekipą pradėjo treniruoti praėjusių metų gegužę, kai klubą paliko seras Alexas Fergusonas.<br>AP nuotr.
D.Moyesas „Manchester United“ ekipą pradėjo treniruoti praėjusių metų gegužę, kai klubą paliko seras Alexas Fergusonas.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 21, 2014, 5:25 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 12:45 PM

Manchester United“ vadovų kantrybė trūko. Anglijos spauda skalambija, esą klubas ruošiasi atsisveikinti su treneriu Davidu Moyesu. Sprendimą ekipos vadovai turėtų priimti artimiausiomis dienomis ar savaitėmis, manoma, kad strategas gali nebaigti sezono.

„The Guardian“ praneša, kad klubo savininkai Glazerių šeima ir viceprezidentas Edas Woodwardas ėmė abejoti ar škotas tinkamas toliau vadovauti komandai.

Vadovų kantrybės taurę perpildė ekipos pralaimėjimas 0:2 sekmadienį Anglijos čempionate Liverpulio „Everton“ klubui. Tuomet tapo aišku, kad tik laiko klausimas kada toks sprendimas bus priimtas.

Po padidinamuoju stiklu D.Moyesas buvo nuo praėjusio mėnesio, kuomet 0:3 pralaimėjo „Liverpool“.

Glazeriai ir E.Woodwardas buvo nusiteikę būti kantrūs, tačiau turėjo pripažinti, kad signalai rodo, jog komandos žaidimas tik blogėja, o žaidėjai nustojo stengtis, rašo dailymail.co.uk.

Šiuo metu vadovų planas yra atleisti škotą sezono pabaigoje, tačiau situacija susiklostė taip, kad sprendimas gali būti priimtas vėlų pirmadienio vakarą arba artimiausiomis dienomis. Jeigu D.Moyesas bus atleistas nesibaigus sezonui, manoma, kad užbaigti sezoną bus patikėta klubo legendai Ryanui Giggsui.

Tarp pretendentų pasirašyti ilgalaikę sutartį su „Manchester United“ yra ir Dortmundo „Borussia“ strategas Jurgenas Kloppas, olandas Louisas van Gaalas, Madrido „Real“ treneris Carlo Ancelotti. 

Tuo tarpu kai Anglijos spauda mirga antraštėmis, D.Moyesas bus arba jau yra atleistas, „Manchester United“ nuo žiniasklaidos atsivėrė tylos siena. BBC susisiekus su klubo atstovais, šie nuo komentarų susilaikė.

D.Moyesas „Manchester United“ ekipą pradėjo treniruoti praėjusių metų gegužę, kai klubą paliko seras Alexas Fergusonas.

Anglijos čempionate „Manchester United“ užima septintąją vietą. Iš čempionų lygos Mančesterio klubas pasitraukė ketvirtfinalyje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.