J.Mourinho - galvos skausmas dėl traumuotų žaidėjų

Londono „Chelsea" komanda kovas Čempionų lygoje ir „Premier" pirmenybėse tęs be savo vartininko Petro Čecho ir kapitono Johno Terry.

J.Mourinho likusią sezono dalį turės verstis be vartininko P.Čecho.<br>AP nuotr.
J.Mourinho likusią sezono dalį turės verstis be vartininko P.Čecho.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 23, 2014, 9:57 AM, atnaujinta Feb 14, 2018, 12:31 PM

Londono komandos treneris Jose Mourinho po pirmųjų Čempionų lygos pusfinalio rungtynių su Madrido „Atletico", kurios baigėsi be įvarčių 0:0, pranešė, kad šie du žaidėjai dėl patirtų traumų sezono tęsti nebegalės.

P.Čechas traumą patyrė 15-ąją minutę, kai po susidūrimo ore su varžovų saugu Rauliu Garcia stipriai susižeidė dešinįjį petį ir negalėjo toliau tęsti rungtynių.

J.Terry krito mačo pabaigoje, kai po kampinio „Chelsea“ brazilas Davidas Luzas užlipo gynėjui ant kairės kojos - „Chelsea“ veteranui buvo stipriai sužeista čiurna.

„P.Čechui sezonas baigtas. Neprašykite manęs tiksliai paaiškinti, kas jam yra, bet sezonas baigtas", - po rungtynių spaudos konferencijoje sakė J.Mourinho. Jeigu „Chelsea" žaistų Čempionų lygos finale, kuris vyks gegužės 24-ąją Lisabonoje, yra tikimybė, kad J.Terry padėtų savo komandai.

„Chelsea" treneriui teks pasukti galvą, kaip, likus trims mačams iki Anglijos pirmenybių finišo, kovoti dėl pergalių ir vilties aplenkti penkiais taškais priekyje esantį „Liverpool".

Sekmadienį „Chelsea" komandos „Anfield" stadione laukia lemiamas mačas dėl „Premier" lygos titulo su, tačiau J.Mourinho dėl traumų turės spręsti ne vieną rebusą.

P.Čechas ir J.Terry prisijungė prie jau anksčiau traumuotų Edeno Hazardo ir Samuelio Eto'o. Kurį laiką rungtyniauti negalėjo, bet jau atsigavo Frankas Lampardas ir Johnas Obi Mikelis.

„Mano prioritetas - Čempionų lyga. Tačiau tai yra situacija, kai negaliu vienas nuspręsti - turiu klausyti ir klubo balso. Aš esu tik dalis viso to, treneris, ir nieko daugiau", - kalbėjo J.Mourinho.

Portugalas pasidžiaugė, kad jo komanda antradienio vakarą Madride atlaikė kietą kovą su Ispanijos čempionato lyderiais.

„Visi žaidėjai atliko puikų darbą. Davidas Luzias po žaidimo aikštės viduryje šiek tiek atsitraukė ir paskutines 25 minutes žaidė centro gynėjo pozicijoje. O tai nėra lengva. Ashley Cole'as sužaidė neįtikėtinai. O.Mikelis, F.Lampardas ir Fernando Torresas buvo nuostabūs. Žaidėjai atidavė visas jėgas ir aš esu jais patenkintas", - kalbėjo J.Mourinho.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.